Rakovinou nemocný Pomeje a jeho žena: Další obrovský stres? Co se děje?

 Celebrity 
04. května 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří a Andreje Pomeje zažili v Thajsku prý doslova drama! archiv Nova
Bývalý producent, herec a dabér Jiří Pomeje, který bojuje s rakovinou hrtanu a jeho žena Andrea, si měli v těchto dnech užívat klidu na dovolené v Thajsku. Místo toho ale prožili údajně obrovský stres!

Za sluncem a exotikou vyrazili manželé Pomeje před tím, než Jiří nastoupí poměrně drastickou léčbu svého nádorového onemocnění. A také asi proto, aby si jeho žea DJka vydělala nějaké peníze. Jenže ouha - smůla se jim lepí na paty.

Jak uvedl Expres.cz, do klubu, ve kterém zrovna Andrea Pomeje hrála, totiž údajně vběhla thajská armáda a všechny vyhnala na ulici. „Jako vy řešíte českou vládu?“ divila se na sociální síti Andre a dodala, že má horší starosti. 

„Mně do klubu vlítla thajská armáda. Stáhli mi šavli, sundali ze stage a klidně vysvětlili, že se jedná pouze o možnost teroristického útoku,“ napsala na sociální síť Andrea.

Když po ní ale její fanoušci chtěli důkaz, žádný neposkytla. „Chtěla jsem to natáčet živě, ale zakázali mi,“ která ale záhy status smazala. Tak snad si manželé zbytek pobytu užijí v klidu a nečeká tam na ně další překvapení.

Někteří "fanoušci" nařkli Andreu, že si to vše vymyselal prý proto, aby s Jiřím byli zajímaví. Mnozí si ale zase myslí, že s tímhle se nežertuje a určitě si toho slavný pár oprovdu prožil... 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?