Proč Ewu Farnou teď někteří pomlouvají?

 Celebrity 
02. května 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ewa Farna si ze své váhy nic nedělá, jen ji mrzí, že to mnozí zbytečně řeší! archiv
Eva Farna před časem velmi potěšila všechny plnorostlejší dívky a ženy svým songem “Boky jako skříň”. Jenže asi netušila, co si tím sama způsobí! Teď ji někteří pomlouvají!

Třidvacetiletá zpěvačka odsuzuje vychrtlé dívky na plakátech a jde spíše příkladem normálním ženám s běžnou váhou. Jenže po množství odehraných koncertech se píše a mluví spíš o její váze, než o tom, co sama dělá.

„Neustálé propírání mé váhy je nepříjemné v tom, že to přehlušuje, co skutečně dělám. Máme hodně projektů, krásných koncertů, ale lidem to je jedno, protože ze mě dělají nejtlustšího člověka na světě,” postěžovala si Farna pro jednu ze slovenských televizí.

Sama chápe, že poté, co odhalila, že nemá ideální váhu a umí si z toho udělat přednost, se strhla vlna zájmu právě o její proporce více, než o její práci. „Ale asi je to lepší varianta, než kdyby se říkalo, že jsem drogově závislá," upodotkla s úsměvem zpěvačka. 

Může být ale hrdá na to, že dodala tisícům dívek u nás, na Slovensku i v milovaném Polsku odvahu a sebevědomí v tom, že nemusejí být vychrlé, a přitom mohou být krásné a zajímavé.

„Je to lidské. Spousta holek vypadá jako já a ty ‚super' podněty, které dostáváme z plakátů, ty vyretušované strašně hubené holky, to není reálný svět. Samozřejmě takové holky jsou, ale když se projdete po ulici, tak jich najdete hrozně málo," dodala Farna. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod