Ve Špindlu volili Top modelku roku, moderoval Podhůrský, zpívala Mottlová!

 Celebrity 
24. dubna 2017 03:00 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Pavlína Richtarová, Kristýna Dolničková a Aneta Karasová jako vítězky Top Model of The Year 2017 Olga Hrušková
Další ročník prestižní soutěže Top Model of The Year, tedy soutěž o nej Top modelku, se v sobotu večer uskutečnil v českém Apsenu. Špindlerův Mlýn tak byl svědkem přehlídky ženské krásy i významných jmen z oblasti modelingu, fashion, šoubyznysu a byznysu.

Finále Top Model of The Year se konalo v kongresovém sále hotelu Horal. Na 150 hostí a 40členná porota zaplnili místa do poslední židle. Večerem provázel herec a moderátor Zdeněk Podhůrský. Ten také v průběhu programu přidal hudební vystoupení. 

Se svou kapelou zazpívala také herečka a zpěvačka Bára Mottlová, oblečená do červených šatů. Během galavečera diváci i porota, složená ze stylistů, návrhářů, odborníků na plastitkou a estetickou chirurgii, právníků či České Miss Andreyi Bezděkové a dalších, mohli sledovat i přehlídky luxusního spodního prádla Verso. 

Finalistky soutěže měly také nádherné květované šaty od návrháře Jiřího Moravce, v nichž se všem předvedly. 

„Bylo to velmi zajímavé a pestré. Finalistky nebyly jako přes kopírák a dívky byly skutečně hodně zajímavé - od plavovlásky, přes hnědovlásku, černovlásku až po zrzku. Bylo to v milé a přátelské atmosféře,” svěřila se VIPstory.cz známá a uznávaná lékařka z oboru plastické a estetické medicíny a ORL Ivana Němečková, která se stará o vzhled celé řady českých celebrit. 

Z deseti z castingu předvybraných dívek, které vzešly z celkem 200 přihlášených, vybrala porota tři, které ji nejvíce zaujaly. První místo obsadila Kristýna Dolničková, druhé Aneta Karasová a třetí Pavlína Richtarová.

Všechny získaly velmi zajímavé ceny od sponzorů a partnerů. Vítězka pak dokonce auto k několikaměsíčnímu bezplatnému užívání. 

„Jsem velmi rád, že se i tento ročník skvěle povedl. Velké díky patří všem hostům, porotě, celému týmu a samozřejmě finalistkám, které byly skvělé a s nimiž i dál budeme spolupracovat. Třeba už na blížícím se Fashion Week Teplice, který se uskuteční koncem června,” prozradil ředitel soutěže Jiří Morštadt během finálového večera ve Špindlerově Mlýně. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod