Co nosí Jiří Langmajer v kalhotách? Podívejte se sami!

 Celebrity 
25. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jaké tajemství skrývá Jiří Langmajer ve svých kalhotách? Produkce muzikálu Ať žijí duchové
Co asi nosí Jiří Langmajer v kalhotách, nebo lépe řečeno pod nimi? Slipy, boxerky nebo trenky? To by možná chtěla celá řada fanynek charismatického herce vědět. A zdá se, že třetí odpověď je správná.

Jindy až introvertní Langoš, jak mu kolegové a přátelé říkají, se ukázal jako těžký extrovert. Jak si jinak vysvětlit, že před objektivem fotoaparátu se svlékl a ukázal to, oč tu běželo. .

Langmajer se ale nesvlékl bezmyšlenkovitě. Vše bylo v rámci jeho nové role v chystaném muzikálu Ať žijí duchové, ve kterém ztvární roli lascivního Mistra, před kterým neuteče žádná sukně. Jeho herecké kolegyně ani divačky ale jistě utíkat nebudou. Možná naopak.

A přesto, že herci bude za chvíli padesát, pořád má dobrou postavu a jeho charismatu věk rozhodně neubírá. Možná naopak. Jen je otázka, co na jeho exhibicionismus říká jeho partnerka, herečka a moderátorka Adéla Gondíková, která si v muzikálu taky zahraje?

Zvládne bývalý seladon Jiří Langmajer zahrát roli lascivního Mistra. který bude mít za měsíc premiéru, aniž by přišel o přízeň svých fanynek? Věříme, že ano, protože již z fotografii je zřejmé, že i jako chlípný Mistr je kouzelný a neodolatelný.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve