Brad Pitt se roky potýká se vzácnou poruchou. Nedokáže rozeznávat tváře lidí

 Celebrity 
13. července 2022 08:07 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Brad Pitt prý trpí vzácnou poruchou Depositphotos
Oscarový herec Brad Pitt promluvil o problému, se kterým se většinu života potýká. Údajně trpí vzácnou poruchou, která způsobuje neschopnost rozpoznávat tváře ostatních lidí.

Neschopnost rozeznat tváře

Není to poprvé, co Brad Pitt otevřel téma o vzácné poruše, kterou trpí. Herec věří, že má prosopagnozii, která spouští tzv. obličejovou slepotu. Tato porucha mu však nikdy nebyla oficiálně diagnostikována. O vzácném onemocnění nyní znovu promluvil v rozhovoru pro magazín GQ.

Hvězda filmu Trója řekla, že má problém zapamatovat si nové lidi, když se ocitne na veřejnosti. Především večírky jsou pro něj procházkou peklem. Pitt přiznal, že se za tento stav stydí, a obává se, že na ostatní často působí jako „odtažitý, rezervovaný, nepřístupný a zaujatý sebou samým“.

„Nikdo mi nevěří! Chci poznat ještě někoho dalšího s touto poruchou," řekl při rozhovoru. Není to poprvé, co Brad tvrdil, že má prosopagnozii. „Tolik lidí mě nenávidí, protože si myslí, že je nerespektuji," řekl pro Esquire v roce 2013. Ačkoliv se ho mnoho lidí snaží uvést do kontextu, kdo je kdo, často tím podle svých slov ostatní naštve. Mrzí ho, že je považován za egoistického a namyšleného. Dále přiznal, že je v rámci filmové branže kvůli své poruše dost v nevýhodě a mnohdy se kvůli do ní dostal do nepříjemných situací.

Láska vzala za své

Ve stejném rozhovoru pro GQ Pitt promluvil o tom, jak vypadá jeho život po rozvodu s Angelinou Jolie. Kdysi byli považování za jeden z nejhezčích páru Hollywoodu. Avšak v roce 2016 náhle oznámili, že se rozvádí. Pitt se svěřil, že nějakou dobu bojoval s alkoholem. Dokonce strávil rok a půl na setkáních Anonymních alkoholiků.

„Měl jsem tady opravdu skvělou mužskou skupinu, která byla soukromá a selektivní, takže jsem se cítil bezpečně," řekl časopisu. „Viděl jsem spoustu jiných lidí, kteří se svěřovali se svými problémy a mluvili opravdu z duše.“

Brad a Angelina mají šest dětí: Maddox (20), Pax (18), Zahara (17), Shiloh (16) a Vivienne a Knox (13). Bradovi byla svěřena střídavá péče o jejich děti v květnu 2021.

Vinařství se stalo jeho vášní

Jeho vášní se stalo panství v Provence, které nese název Château Miraval. To zakoupil v roce 2008 se svou tehdejší manželkou Angelinou Jolie. Vinařství produkuje prvotřídní růžové víno, které se stalo multimilionovým obchodem. V roce 2014 zde dokonce proběhla jejich svatba. Nedávno se objevily zprávy o soudních sporech, které mezi sebou bývalí manželé mají. Pitt obvinil Jolie z toho, že schválně ničí jejich vinařství. Prodala totiž svůj podíl ruskému oligarchovi. Plán údajně zahrnoval úplné převzetí kontroly nad Bradovým mnohamilionovým obchodem.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Autorský článek, další zdroje: thesun.co.uk, gq-magazine.co.uk, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?