Zbláznil se nemocný Pomeje? S rakovinou odjel z republiky!

 Celebrity 
28. dubna 2017 04:51 / Lukáš Bauer
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Pomeje si chce ještě chvíli užívat života, než nastoupí tvrdou léčbu! Profimedia
Má se léčit z rakoviny hrtanu, ale on odletěl do exotické země na dovolenou! Zbláznil se snad Jiří Pomeje? Lékař mu prý dokonce změnu prostředí a odpočinek doporučil, ale někteří pacienti i jiní lékaři jen kroutí hlavou!

Pro onkologicky nemocné pacienty je důležitá psychická porucha, změna prostředí i smetení myšlenek do moře. Nicméně rakovina je nemoc, která se nechová standadrdně a a napříkla ddlouhý let, totální změna podnebí, klimatu může naopak působit ne zrovna dobře.

Jiří Pomeje má ale jako vždy svou hlavu a s manželkou a jejich dcerkou odletěli do Thajska.

„Ano, panu Pomeje jsem doporučil, že bude bezvadné, když si několik dní před terapií ozařováním odpočine. Nemám nic proti tomu, aby odpočíval v Thajsku,“ řekl Blesku doktor Tomáš Filipovský z ORL kliniky Ústřední vojenské nemocnice.

„Bangkok. Zítra Insanity Club,“ napsala Pomejeho žena Andrea fotografií z hlavního města Thajska a ještě předtím zveřejnila snímek, kde i s Jiřím sedí v letadle. 

Jiřího nejlepší kamarád a mecenáš Pavel Pásek hercovu odvahu obdivuje. „Když jsem se dozvěděl, že Jirka chce odjet do Thajska, tak jsem si řekl, že se zbláznil. Mně kdyby diagnostikovali takovou nemoc, tak se někam zavřu a úpím,“ řekl. 

Za pár týdnů čeká Pomejeho léčba ozařováním, následně se uvidí, zda bude úspěšná. Možná si herec a bývalý producent řekl, že chce jet k moři. Co kdyby to bylo naposledy... On sám, jeho rodina a okolí věří, že se z toho ale dostane! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008