Celebrity a jejich prapodivné úchylky. Kdo vypije 300 plechovek dietní coly za týden?

 Celebrity 
07. března 2014 06:04 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Upír Pattinson chlemtá dietní colu od rána až do večera Foto: Twitter
Jsou to taky jenom lidé. Každý má něco, co mu dělá radost, po čem se cítí dobře, jak tráví svůj volný čas. Malé i větší posedlosti běžně naplňují naše dny. My jsme nakoukli za dveře devíti slavných osobností a zaručujeme, že občas se budete opravdu divit...

Megan Fox – Hodně celebrit si rozšiřuje šatník, jakmile se stanou slavnými. Megan má úchylku na boty. Přiznala, že za první peníze vydělané u filmu si koupila lodičky od Roberta Cavalli za 600 dolarů.

Ben Affleck – Většina lidí by to považovala za závislost na hazardu. Podle Bena je to jen hra. Herec hraje poker minimálně čtyřikrát do týdne a je schopen utratit i 20 000 dolarů za noc. Podařilo se mu prohrát během jediné noci v pokerovém turnaji v Las Vegas půl milionu dolarů!

Robert Pattinson – Filmový upír Robert ve skutečnosti není posedlý krví, ale dietní kolou. Tvrdí, že za týden vypije téměř 300 plechovek. Také ujíždí na skořicových lupínkách a je to prý takřka všechno, co jí.

Ozzy Osbourne – Jako by obsese Pattinsona nebyla už tak dost bizarní. Tvrďák Ozzy má chmurnou závislost na snídaňových cereáliích Sugar Puffs. Vzhledem k tomu, že jako většina celebrit nemá finanční potíže, nechává si je importovat ve velkém z Anglie, protože jedině tam se vyrábí.

Avril Lavigne – Říká se, že krása je v očích pozorovatele. Zdá se, že slečna zpěvačka si to vzala příliš k srdci a je posedlá očními stíny, především očními linkami. Přiznala se, že už tím trpí celá léta a bez líčidel se cítí více nahá než bez oblečení.

Salma Hayek – Teď se podržte. Salma je největší exot. Je závislá na kojení. Říká, že nemůže přestat kojit své dítě, když vidí, jak mu to prospívá.

Anna Kendrick – Online hry jsou běžnou činností, při níž trávíme volno, ale tahle mladá herečka to zcela pozvedla na novou úroveň. Nad hrou Angry birds je schopna strávit všechen svůj volný čas!

Jack Black – Ten závislost na online hrách a cigaretách vystřídal za pití zeleného, zejména ledového, čaje. Impulsem k tomuto ozdravení bylo narození jeho druhého syna.

Cheryl Cole – Nic se nemá přehánět. Anglická zpěvačka si vyvinula závislost na mrkvový džus. Podle přátel pije až osm sklenic denně.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47