Charismatický záporák z Ordinace Ján Jackuliak se stane další hvězdou Tváře

 Celebrity 
08. srpna 2019 23:21 / Natálie Nová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ján Jackuliak se v nové show chopí mikrofonu Archiv TV Nova
Na podzim na obrazovkách televize Nova odstartuje další řada oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas. Hvězdnou formaci soutěžících doplní herec Ján Jackuliak.

Tento charismatický herec se tak stane pátou osobností a zařadí k Zuzaně Norisové, Robertu Urbanovi, Debbi Kahlové a Kateřině Brožové. Osm soutěžících bude po dobu dvanácti týdnů bavit diváky úžasnými proměnami, a navíc budou bojovat o finanční výhry pro dobročinné účely.

Herec Ján Jackuliak, jak sám s humorem říká, na show Tvoje tvář má známý hlas čekal od svých čtyř let. „Je to velká výzva. Dlouho jsem netancoval, o zpívání raději hovořit nebudu, protože spíše recituji, ale budu se snažit intonovat. Ale rozhodně se těším, protože si myslím, že bude dobrá parta, bude sranda, a to mám rád,“ říká Ján Jackuliak.

Herec má velkou podporu i od svých nejbližších: „Moje krásná a úžasná manželka je při mně v dobrém i zlém a syn, který má deset měsíců, se jen krásně usmívá.“

Slovenského herce Jána Jackuliaka diváci znají například ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde ztvárnil nepopulární roli násilníka týrajícího svou ženu. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?