Supermodelka Daniela Peštová o současných modelkách: Trochu nuda a moc retuše!

 Celebrity 
01. srpna 2019 17:09 / Ema Maxová
  3
📷
6 fotografií v galerii
Daniela Peštová Archiv D. Peštové
Danielu Peštovou (48) objevil pro modeling Dominique Caffin z agentury Madison Modeling Agency. Původně chtěla studovat na vysoké škole, ale po vítězství v modelingové soutěži se přestěhovala do Paříže a začala spolupracovat právě s Madison Modeling Agency. Později se přestěhovala do New Yorku, a právě zde se její kariéra rozběhla.

Peštová byla vdaná za Tommasa Butiho, se kterým má syna Yannicka (*1996). V roce 1998 se rozvedli a následně se jejím partnerem stal slovenský zpěvák a porotce Superstar Pavol Habera. V roce 2002 se jim narodila dcera Ella Joy Anna. V roce 2009 se jim narodil syn Paul Henry. 

Tato skvělá česká supermodelka se nyní zúčastnila focení benefičního kalendáře pro ALSA z. s. pomáhající pacientům s nevyléčitelnou nemocí ALS. Spolu s ní se na práci podílela také herečka Jana Krausová, bývalá fotbalová hvězda Antonín Panenka a brankář České fotbalové reprezentace Tomáš Vaclík. Všichni mají své důvody pomáhat lidem, kteří pomalu ztrácí kontrolu nad svým tělem. 

Modelka Daniela Peštová se k ALSE dostala náhodou, když se před lety účastnila akce na podporu pacientů. „Co je ALS jsem věděla, mám známou, která touto nemocí trpí. Ale o jejich spolku jsem slyšela poprvé, a byla jsem tak ohromena tím, co dělají, že jsem jim nabídla svou pomoc.“

Prázdniny bude mít známá modelka rodinné a odpočinkové. Čeká ji užívání si rodinného klidu, pohody a nicnedělání. I když se v modelingu Daniela Peštová pohybuje od 90. let, univerzální radu na úspěch nemá. Jak se dokázala tak dlouho udržet na vrcholu? „Je to hodně o štěstí. O tom být ve správný čas na správném místě. Poznat dobrou příležitost a chytit ji za pačesy. Zároveň ale zůstat sama sebou a nenechat se zblbnout pozlátkem,“ říká.

Svět modelingu se od jejích úplných začátků dost změnil. Podle Daniely Peštové to má pro současné dívky svá negativa i pozitiva. „Dnes se může v podstatě kdokoliv s dobrou aplikací stát hvězdou sociálních sítí, říkat si modelka a živit se tím. Na druhou stranu nemají dnešní modelky takovou životnost, jako to bylo v případě modelek 90. let,“ říká Daniela a vyjmenovává nejslavnější jména od Naomi Campbell přes Claudii Schiffer po Lindu Evangelistu. Na jména hvězd dnešních přehlídkových mol si širší veřejnost už jen tak nevzpomene. „Navíc mi přijdou dnešní fotky příliš vyretušované. Vytratilo se z nich kouzlo nedokonalosti a jedna modelka vypadá jako druhá. Trochu nuda,“ popisuje Peštová realitu dnešních fotek. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod