Co zpěvačka Křížková nemůže udělat a tak si zřejmě šlape po štěstí! To jí dostalo!

 Celebrity 
21. prosince 2015 15:55 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Hanka Křížková by možná věděla, jak získat toho pravého. Ale bohužel to nejde... Grevin
Najít toho správného partnera se už pár let nedaří zpěvačce a muzikálové herečce Hance Křížkové. Jen málokterá z jejích kolegyň má za sebou tolik rolí v divadle, v muzikálu, jako právě ona. Je jich ke třicítce. Jenomže ten pravý zatím stále nikde. A když už by si ho mohla přivolat, udělat to nemůže. Proč?

"Helena Růžičková mi kdysi předpověděla, že kolem 56. až 57. roku věku přijde ten pravý a že to bude opravdu on. No, tak ty narozeniny jsem už oslavila a on zatím stále nikde. Ale nestěžuji si, nenudím se," prozradila Křížková v rámci pořadu Café Theatre, aneb Slavní mezi slavnými v pražském muzeu Grévin, kde vystoupili třeba Jiří Werich Petrášek s Marií Tomsovou, nebo Kája Pavlíček a Petra Hapková.

"No a teď mi kamarádka, herečka Iva Hüttnerová, která sbírá takové ty staré krásné věci, a zajímá se o staré zvyky dala brouka do hlavy. Když se dívka či žena na Štědrý den vyválí nahá ve sněhu, tak do roka stoprocentně přijde ten pravý. No, jenomže to mám smůlu. Jednak sníh asi nebude, a pak si neumím představit, že bych se v Holešovicích, kde bydlím, nebo ve Strakonicích, kde budu u rodiny válela někde nahá po ulici. To by tak přišel leda jen pravej psychiatr," rozesmála na se na celé kolo v rámci recitálové talk show, kde nechyběly ani koledy. Jako speciální dárek dostala malou voskovou figurku Marilyn Monroe, která byla vyrobena jako speciální suvenýr v limitované edici!

Teď ji čeká pár dní volno. Od ledna začne zkoušet roli v novém muzikálu Sibyla, královna ze Sáby a také roli v dalším muzikálu Mefisto. Kromě toho stále hraje v Carmen, v Mamma Mia i v Draculovi. Teď ji můžeme vidět i v kině, v novém Vánočním Kameňáku, kde hraje trochu potrhlou zdravotní sestru. "Jedny Vánoce jsem proležela v nemocnici, když jsem byla na operaci s umělým kloubem. Dalo se to přežít, ale jsem ráda, že budu se svou rodinou a přáteli," dodala Hanka Křížková.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008