Moderátorka Sandra Parmová předvedla v plavkách postavičku jako lusk!

 Celebrity 
12. července 2018 19:39 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Půvabná Sandra Parmová prohřívala tělíčko v sauně Instagram
Rok po porodu je půvabná moderátorka Sandra Parmová štíhlá jako proutek. Své vnady předvedla dvaatřicetiletá maminka na Šumavě, kam si jela odpočinout.

Sandra Parmová patří k těm šťastným ženám, které se po porodu dostaly velmi rychle zpátky do formy. Ani v těhotenství na ni nebyla žádná kila navíc znát. Sandře vyrostlo v podstatě jen bříško.

Za chvilku to bude rok, co se moderátorka TV Prima stala maminkou dcery Emily a už je opět štíhlá jako proutek. Sandra se tak může hrdě vystavovat v plavkách. Což také udělala a své fanoušky potěšila snímkem ze sauny, kde vzhledem k deštivému počasí relaxovala. "Hlásím, že na Šumavě prší... Prohřívám kosti," napsala k fotografii usměvavá moderátorka.

Místo výletu po okolí si tak Sandra užila chvíle klidu v prohřáté sauně. Pohled na její figuru jistě potěšil mnoho mužů. Sandru si však bedlivě hlídá její partner a otec Emily Pavel Pospíšil, který ji před rokem v únoru požádal o roku.

I když by podle tradice měla být veselka do roka od zásnub, málokterý pár s dítětem to stihne. Nejinak je tomu u moderátorky Odpoledních zpráv na Primě Sandry Parmové, kterou letos čekají dvě svatby, ale na tu svou si bude muset ještě počkat.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod