Slovenský miliardář Igor Rattaj v doprovodu Simony Krainové vyvolal v Tatrách pozdvižení!

 Celebrity 
03. července 2018 15:43 / Monika Knorkova
  0
📷
5 fotografií v galerii
Fashion opening zahájila Simona Krainová Instagram
Tak tohle by nikdo nečekal. Pozdvižení vyvolal při otvírání letní sezony v Tatrách známý slovenský finančník a miliardář Igor Rattaj (48), který vlastní i český Aspen Špindlerův Mlýn.

Ve vodním ráji Bešeňová se Rattaj objevil na mole jako mafián Al Capone. Doprovázela ho i česká modelka Simona Krainová.

Miliardář Igor Rattaj je sice úspěšný podnikatel, ale nevyhýbá se ani divadlu a účinkování v celovečerních filmech. V malé roli jste ho mohli vidět například ve filmech Špindl, Padesátka nebo Hodinový manžel. Předvádění mu tak není vůbec cizí a je pro každou legraci.

Na Fashion openingu v Bešeňové se tak bez problému prošel po přehlídkovém mole v obleku připomínajícího gangstera a mafiánského bosse Al Caponeho. Právě mafiána hraje finančník i v divadle La Komika. Na slavnostním otevření léta nechyběla tentokrát ani modelka Simona Krainová, která na molo vynesla originální blůzu Dolce Gabbana a černou tříčtvrteční sukni.

Party si na Slovensku užívala nejen se svým manželem Karlem, ale i sestrou Yvonnou Maléřovou. Té by postavu mohla také závidět kdejaká dvacítka. Fashion opening v Bešeňové zahájila Simona slavnostním úderem na gong.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47