Zesnulý Pavlata svou smrtelnou nemoc tajil! Šokoval mnoho kolegů!

 Celebrity 
24. ledna 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michal Pavlata svým náhlým odchodem šokoval řadu svých kolegů a přátel! archiv
V šoku jsou stále herci a další umělci z náhlého odchodu jejich kolegy Michala Pavlaty (+71). Mnozí netušili, že je na tom tak špatně! Přitom s rakovinou zápasil několikrát, ale vždy to vypadalo, že jí překonal!

"Nechápu to. On mi před pár dny volal a já nepochopil, že se vlastně loučí. Je mi to strašně líto. On byl moc hodný, laskavý. Je mi to strašně líto," svěřila se Jaroslava Obermaierová.

Podobně reagoval i Jiří Krampol. "Před časem jsme se potkali a já byl rád, že vypadá líp. Dokonce i přibral. Říkal jsem si, že tu mrchu rakovinu asi porazil a i on tomu věřil. Bohužel prostě ona porazila jeho," uvedl.

Sám Pavlata se ale moc nesvěřoval. Pokud jej něco trápilo, "neobtěžoval" okolí. Děti neměl, před lety přišel o manželku a jedinými příbuznými byli sourozenci a jejich rodiny. Ty se o strýčka hezky starali. 

Před pár dny byl Pavlata převezen do nemocnice. Nemohl dýchat ani pořádně mluvit. Kromě rakoviny ho trápila chronická obstrukční choroba. Jeho srdce a další orgány nápor nevydrželi. Mnozí věděli, že je nemocný, ale nečekali, že jeho odchod přijde tak brzo! 

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod