Praha má svého Trumpa, odhalil ho zpěvák, který má doma Trampa!

 Celebrity 
20. ledna 2017 03:30 / Marek Pokorný
  0
📷
4 fotografie v galerii
Zpěvák Josef Vágner promluvil o Trampovi, ale o tom svém, čtyřnohém! Grevin
Praha se stala prvním městem v Evropě, kam zavítal nový americký prezident Donald Trump ještě před svou oficiální inaugurací. Ne však snad, že by se politik na skok a na otočku vydal jen do Čech a zase odcestoval. Rovnou tady zůstal.

V pražském muzeu voských figurín ve čtvrtek odhalili jeho sochu, která je velmi zdařilá. Kromě jiných ji odhalil zpěvák a herec Josef Vágner, který má s Trumpem tak trochu něco společného! Jeho pes, retrívr se totiž jmenuje Tramp.

„Pořídil jsem ho před lety tátovi kvůli dietě, aby ho to donutilo chodit na procházky. No a dal mu jméno Tramp. Ne snad, že by dokázal předpovědět, co se nakonec v USA odehraje, a kdo bude novou hlavou státu, ale prostě je to Tramp...," usmíval se Josef Vágner, který zhodnotil, že "voskový" prezident se velice povedl a vypadá dobře.

„Dobré  snad je, že tady nebude nic říkat, jen stát. A ono je to u některých lidí a politiků zvlášť někdy i lepší...," usmíval se Josef Vágner, který hraje v řadě českých muzikálů, koncertuje a chystá letos i řadu novinek.

Kromě něj se slavnostní inagurace Donalda Trumpa v ČR zúčastnil i herec a rozhlasový moderátor Vasil Fridrich, zpěvačka s úžasným hlasem Leona Gyöngyösi, malířka černobílých obrazů Michaela Žemličková nebo stylista a vizážista Kája Pavlíček. Ten nakonec zhodnotil Trumpův outfit.

"Jako je skvěle sladěný, vypadá dobře. Má červenou kravatu, kterých nejsem zrovna příznivcem, ale budiž, k němu to tak nějak patří. Ovšem výhradu bych měl k účesu - má to dneska prostě "blbě" vyfoukaný," řekl s humorem sobě vlastním Pavlíček.

Trump v pražském voskovém muzeu má totiž daleko méně excentrickou vlnu na hlavě, než s jakou ho známe z televizních záběrů nebo fotek. Donald Trump se stal 81. osobností, která stanula v tomto unikátním muzeu a centru zábavy. "Patří k nejrychleji vyrobeným postavám, trvalo to zruba něco okolo dvou měsíců a je jednou z nejmohutnějších postav - po Golemovi a Depardieuem," dodala marketingová ředitelka muza Daniela Pedret. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod