To nepochopíte! Tydýt ze StarDance Pavlásek vydělává balík!

 Celebrity 
07. března 2016 11:59 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lukáš Pavlásek se zúčastnil soutěže StarDance a mnoho lidí slušně řečeno štval. Některé ale i bavil! Profimedia
Dobře vypadající, inteligentní, přirozeně vtipné celebrity mají u nás zřejmě smůlu. Čím víc je někdo trapný, vypadá zvláštně a ještě ze sebe dělá tydýta, tím větší je o něj zájem. To je případ komika Lukáše Pavláska, který se zúčastnil zatím posledního kola soutěže StarDance. Vydělává totiž statisíce!

Od doby, kdy skončil v taneční soutěži, v které byl podle mnohých jen díky protekci, se mu nabídky na kšefty jenom hrnou. Různé moderovačky, scény, one-man show a podobně, to vše je jeho doménou. A účtuje si desítky tisíc za hodinu nebo za večer.

"Vydělá si klidně padesát šedesát tisíc za večer. Já to nechápu, ale je o něj zájem. A když jsme ho tu měli, bylo plno. Lidi se prostě těší na trapnost a bezbřehou hloupost. Nicméně víme, že Pavlásek je velmi inteligentní a blbečka ze sebe jenom dělá," řekl VIPstory.cz jeden z majitelů kulturního centra, kde komik vystupoval.

Teď navíc 37letý Pavlásek prý začíná hubnout. Už v době, kdy trénoval na StarDance shazoval kila a dál v tom prokračuje. "Kromě pohybu a sportu jsem upravil i jídelníček a teď zkouším, co vydržím," svěřil se Pavlásek, který prý teď vynechá alkohol a nebude se přejídat. Je otázka, zda mu to vydrží, případně na jak dlouho a zda se nedostaví tolik nenáviděný JOJO efekt.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod