Do Plzně se sjedou hvězdy humoru! Bude tam hodně veselo!

 Celebrity 
18. dubna 2017 03:19 / René Černý
  0
📷
6 fotografií v galerii
Komedy fest se v Plzni uskuteční od 28. května do 3. června komedyfest.cz
Lukáš Pavlásek, Jiří Lábus, Oldřich Kaiser, Jakub Kohák, Ester Kočičková, Anna Polívková, Jiří Schmitzer, Těžkej Pokondr, Zdeněk Izer, Tomáš Matonoha, Bolek Polívka, Eva Holubová, Bohouš Klepl a další se sjedou do Plzně! Uskuteční se tam totiž festival humoru Komedy fest!

Od 28. května do 3. června se do západočeské metropole sjedou hvězdy českého tradičního i novodobého humoru, ale také všichni ti, kteří se rádi baví a smějí. Humoru totiž není nikdy dost!

„Festival humoru Komedy fest je největší přehlídkou tradičního i novodobého humoru. Jako první festival svého druhu u nás se zaměřuje na rozmanitý humor v podání komedií profesionálních činoherních divadel, one man/woman show, improvizací, talk show, hudebních a stand-up vystoupení. Úsměvná atmosféra festivalu uvádí pestrý humor          z  celé České republiky do centra Plzně," říká producent a hlavní organizátor akce Jiří Turek. 

Letošní již 4. ročník festivalu zásadním způsobem inovuje svojí stávající strukturu, kterou se rozroste jak o počet představení, účinkujících, míst konání, tak i o celkovou kapacitou diváků. Spojením tradiční verze festivalu pořádané v Měšťanské besedě s novou letní open air edicí dojde k souvislé platformě. 

„V rámci slavnostního zahájení budou předávány ceny za dlouhodobý přínos českému humoru. Součástí zahájení 28. 5. 2017 bude bohatý celodenní program pro veřejnost. Vstup je zdarma," podotkl Jiří Turek. 

Zajímavostí jistě je, že 3. června se pak v Amfiteátru OC Plzeň Plaza uskuteční Open air, který bude pro nášvtěvníky festivalu velmi atraktivní.  Na letošním Komedy festu nebudou chybět jména, jako jsou: Lukáš Pavlásek, Jiří Lábus, Oldřich Kaiser, Jakub Kohák, Ester Kočičková, Anna Polívková, Jiří Schmitzer, Těžkej Pokondr, Zdeněk Izer, Tomáš Matonoha, Bolek Polívka, Eva Holubová, Bohouš Klepl, Tomáš Měcháček, Karel Hynek, Vojtěch Záveský a mnoho dalších….

Zvláštností pro návštěvníky bude také maskot Komedy Festu. Tím se stal velbloud ve smokingu, se žlutým motýlkem a kapesníčkem se smajlíkem v kapsičce. Proč právě velbloud? „Tak třeba proto…, že …. od roku 1434 je ve znaku města dvouhrbbý velbloud v modrém poli. A Komedy Fest chce být spjatý stále s městem, kde se festival koná… Další důvody o tom, proč právě “Pan velbloud” je tváří festivalu, se dozvíte, když do Plzně přijedete," láká a dodává producent a ředitel festivalu Jiří Turek. 

V minulých ročnících navštívila Komedy fest celá řada známých osobností, včetně Jiřího Lábuse, Ondřeje Sokola, Lukáše Langmajera, Báry Hrzánové, Simony Babčákové nebo třeba Simony Stašové...

Všechny detaily, program a aktualizované informace, včetně předprodeje vsupenek si můžete jistit ZDE

 

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?