Blázen Rychtář zase na scéně! Neuvěřitelné, čím se zabývá!

 Celebrity 
29. prosince 2015 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Josef Rychtář, jak se zdá, musí na sebe neustále upozorňovat! Profimedia
Je to šílenec, psychopat, manipulátor a nemocný člověk, myslí si většina národa o bývalém manželovi tragicky zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové Josefu Rychtářovi. Své o tom věděla ona, ale i jeho první žena Darina, kterou několikrát napadl. Teď se o tom přesvědčili i zájemci, kteří chtěli za skoro osm milionů korun koupit vilku po Bartošové v Uhříněvsi.

Josef Rychtář, který chce být snad stále středem pozornosti, posílal údajně výhrůžky manželům. jenž o nemovitost projevili zájem. " „Píše nám, že už ví, kde byd­líme, že si nás najde a mně posílá nechutné esemesky," tvrdila před časem zájemkyně o koupi domu paní Králíková.

Manželé se proto rozhodli nakonec koupi vilky si rozmyslet. Našel se však další zájemce. Ten má zřejmě podobné zkušenosti.

Rychtář začal dělat jako šakal, že chce nutně, aby mu byly vydány ostatky fenky Gejši, kterou nechal uspat kvůli nemoci krátce po té co pod vlak na jeho narozeniny skočila Bartošová. „Snad by bylo možné se domluvit na exhumaci, aby ji, nedej bože, nevyvezl někam na skládku," začal až dojemně hlásat vdovec Rychtář.

Jestli mu jde opravdu o to, aby ostatky někdo nezlikvidoval, nebo spíš o to se zviditelnit, si asi může udělat názor každý. Nicméně pokud bude Josef Rychtář dál bojkotovat prodej vily, kde Iveta Bartošová žila a on poslední roky jejího života i pár měsíců po její smrti žil, může syn Artur Štajdl podat na něj žalobu.

Soudní pře se může táhnout roky a dům bude dál chátrat. Už stačí, že nyní je skoro rok neobydlený a již za života zpěvačky potřeboval drobné opravy. Otázkou taky je, kdo opravdu chce žít v domě, kde prožila tolik smutku zpěvačka, která nevěděla kudy kam, tak zvolila tu nejjednodušší, byť nejhorší cestu, sebevraždu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?