Další rozchod v českém šoubyznysu? Tahle herečka sama asi nezůstane!

 Celebrity 
11. června 2015 04:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jitka Čvančarová a Petr Čadek mají prý problém. Že by už tento pár nebyl párem v českém šoubyznysu? Profimedia
Že by další rozchod v českém šoubyznysovém rybníčku? Vrabci na střechách si už štěbetají o tom, že herečka Jitka Čvančarová a její milý, choreograf, tanečník Petr Čadek se rozešli. Kdo zná pravdu?

Čvančarová se nevyjadřuje, jen její kolegové a známí tvrdí: "Je to tak, je tak velká krize."

Zatímco pár poskytl útočiště svému kamarádovi, zpěváku a herci Romanu Vojtkovi, když se pár dní před porodem rozhodl opustit svou manželku, teď se zřejmě karta otočila a údajně Jitka s Petrem si každý žijí svým životem. A pokud se tak ještě nestalo, asi se tak velmi brzo stane.

"Slyšela jsem z více zdrojů, že se rozešli. Někde jsem je viděla sice společně, ale chovali se k sobě spíš jak dva známí, kteří se občas sejdou, než jako partneři," svěřila se VIPstory.cz společná kamarádka, herečka.

Pokud se tedy Čvančarová s Čadkem, kteří spolu mají dceru Elenku Emilii, už rozešli, ještě chvíli potrvá, než to sama herečka, která patří někdy k trochu náladovým celebritám, prozradí. Nechá si to možná na chvíli, až sama uzná za vhodné. Podobně, jak to dělá Slavice Lucie Bílá, když se se svými muži v životě rozchází a nebo naopak objevuje nové...
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?