Vypadal jako anorektička a ani po osmi letech to není lepší. Idol dívek jen změnil účes na slizáka a na bradě mu vyrašilo chmýří.

 Celebrity 
08. října 2014 04:13 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Bill Kaulitz s rozdílem osmi let Foto: Profimedia, Facebook
Uběhlo osm let od chvíle, kdy hit Durch den Monsun od německé kapely Tokio Hotel zněl po celém světě. Nejvýraznější osobou této čtveřice ze západu byl bezpochyby zpěvák Bill Kaulitz, který ještě nebyl ani plnoletý a vypadal, že trpí anorexií. Nosil obrovské černé háro, které připomínalo lví hřívu a výrazné oční linky.

Ze záhadných důvodů byl dívkami milován a oplakáván, ale vždyť to znáte. Kdyby nezletilé holky po celém světě neměly tak podivný vkus, upíří sága se slizkými hlavními hrdiny, v čele s Robertem ”Patizónem”, by si nikdy nezískala tak velké publikum a nejinak tomu bylo u chlapců z Tokio Hotel.

Díky androgynnímu vzhledu a vyzáblé postavě se Bill dostal párkrát i na přehlídkové molo, kde měl možná raději zůstat. Ačkoliv se kapela nerozpadla, už o ní rozhodně není slyšet tolik co dřív. Zatímco ostatní členové překlenuli pubertu, Billův bratr Tom shodil dredy a kšiltovku, frontman vypadá dál jak reklama na nemužství. Teď akorát místo šampónu na objem spotřebuje každé ráno tubu gelu na vlasy.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod