To byste nevěřili, kdo na single stavu moderátorky Kristelové už deset měsíců vydělává!

 Celebrity 
08. října 2014 03:25 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Katka má nový přírůstek do rodiny Foto: Týta Hartmanová
Kdo na svobodném stavu moderátorky Katky Kristelové zaručeně nejvíc vydělává, je její dcera Claudie. Netvrdíme, že s chlapy své maminkovské povinnosti zanedbávala, ale to víte, když není ve vašem životě žádný muž, celé to místo je naprosto volné a k dispozici.

A proto není divu, že Kateřina začala své nejmilovanější po téměř deseti měsících celibátu přizpůsobovat úplně vše, ona už si bez pomyšlení na ni ani nevybere nový auťák. „Chtěla jsem bezpečné auto, protože mám čtyřletou dceru, která je pro mě vším. Potřebuju takové vozidlo, které prošlo testy isofix. Díky tomu se sedačka ani nehne a má veškerý komfort včetně airbagů, kdyby přišla nějaká kolize,” svěřila se blonďatá moderátorka se svými požadavky.

Spojila se tedy s odborníky dle svého uvážení, aby pro Claudii měla jen to nejlepší. „Jejich šéfka je taky máma a umí se do mé pozice dobře vcítit. Na předávání přišla se svojí holčičkou, tak mi bylo trochu líto, že jsem tu svou nevzala,” řekla Katka s klíčky v ruce.

Ačkoliv Kristelová řídí už od svých 25 let, bouračky se jí zatím obloukem vyhýbají. „Pouze jednou jsem na semaforu omylem ťukla do pána přede mnou, protože jsem dokončovala psaní textovky, což už bych nikdy v životě neudělala a přestože na mém ani jeho autě nakonec žádný viditelný pomačkaný plech nebyl, vytrestalo mě to dostatečně,” dodala na závěr a odfrčela.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47