Český Alain Delon je stále sám. Ale proč, když má skoro všechno, po čem ženy touží?

 Celebrity 
21. srpna 2014 07:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Pavel Řezníček je moc pěkný kocourek Česká televize
Má přesně to, co ženy zbožňují. Trochu plachý a nesmělý pohled a tak trochu zanedbaný vzhled, který přímo volá po tom se herce ujmout, ochraňovat ho a poskytnout mu ten nejlepší servis na světě. Erotické dusno kolem něj by se dalo krájet. Ale Pavel Řezníček je stále sám a žádná stálá partnerka se po jeho boku neobjevuje. Že by si snad herec nemohl vybrat?

V loňském roce nám přes televizní obrazovku blbnul hlavu hned několikrát. Nejdříve pěkně hazardoval se životem v seriálu Cirkus Bukowsky a pak se vlnil v bocích v taneční show "StarDance ...když hvězdy tančí". A fanynky na něm mohly oči nechat. Navíc, on je to ještě taková citlivka. Při vypadnutí ze soutěže mu tekly slzy a to už vytahovaly kapesníky i divačky u televizorů.

A protože je jasné, že kolem charismatického herce se musí motat plno dívek a žen, tak nás napadá, jestli nemá kluk na svou budoucí nevěstu přemrštěně vysoké nároky. Anebo že už by tak dlouho vybíral, až nakonec přebral? Nebylo by načase se v osmačtyřiceti letech konečně usadit?
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?