Už je tam má! Míša Nosková po plastice. Aspoň že se na sál odlíčila, na rozdíl od Bučkové.

 Celebrity 
21. srpna 2014 00:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Míša Nosková po plastice prsou Foto: Herminapress pro kliniku ESThÉ
Někdo estetické úpravy tají, ale Michaela Nosková mezi takové lidi nepatří. Zatoužila po větším poprsí a vzala fotografy až na sál. Režiséři ji prý většinou obsazují do rolí ”samic a potvor”, což úplně nejde dohromady s jejím téměř plochým hrudníkem.

„Hlavně teď ve Sněhové královně mám se svým poprsím problém. Hraju největší mrchu z celého muzikálu a přitom vypadám, jako bych neuměla do pěti počítat,” hodnotila se Nosková sebekriticky. Aha, tak ona se mrcha pozná podle velikosti košíčků?

Do takového zákroku se však Míša určitě nehnala jen kvůli rolím. Zpěvačka je za prvé po dítěti a prošla si i několika váhovými výkyvy. To vše se na poprsí vždy nepříznivě podepíše.

Psí ouška už jsou dnes však pasé a Nosková si pochvaluje zbrusu nový hrudník, i když je ještě zafačovaná. „Připadám si, jako by mě přejel parní válec, ale je to hodinu od hodiny stále lepší. K tomu se nesmím smát a přitom se mi tak chce. Jsem opravdu ráda, že jsem se takhle rozhodla,“ pochvaluje si zpěvačka plastiku, kterou stihla přímo fofrem. Od první konzultace do samotné operace neuběhl ani týden. No tak aspoň, že se před cestou na sál stihla odlíčit, na rozdíl od Elišky Bučkové, která si nechala operovat oči a mezitím si úzkostlivě upravovala make-up.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod