Michael Schumacher je na tom hůř než se uvádělo. Ptáme se, jaký osud v nejbližší době čeká závodníka F1?

 Celebrity 
18. května 2014 14:07 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bude tomu půl roku, co Michael utrpěl vážné zranění hlavy Foto: Twitter
Tak Michael Schumacher, který leží již skoro půl roku v uměle navozeném spánku a bojuje o život, by se asi divil, kdyby slyšel co se děje. Buďto má někdo ošklivý smysl pro humor a nebo z jeho zranění pouze cítí peníze.

V prvé řadě není pravda, že by bývalý závodník formule 1 nabýval vědomí. Dokonce se objevily zprávy o tom, že poznal svoji manželku. Fanoušci i jeho blízcí by si jistě přáli, aby tomu tak bylo, ale opak je pravdou. Schumacher stále nemá vyhráno. Do toho nemocný Michael nyní čelí žalobě. Jakýsi španělský motorkář si prý dělá zálusk na odškodné za nehodu, ke které mělo dojít v polovině listopadu na kruhovém objezdu na předměstí Sevilly. Jezdec utrpěl zlomeninu zápěstí a chce rovněž uhradit rozbité hodinky, poškozené oblečení a motocykl.

Jinak jsou zprávy o jeho stavu vesměs velmi nejasné a spekulativní. Schumiho manažerka Sabine Kehmová totiž sděluje veřejnosti co nejméně informací, především proto, aby tímto respektovala soukromí jeho rodiny. Není však žádným tajemstvím, že lékaři vidí Michaelovu budoucnost velmi černě...
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?