Martin Maxa zaskakuje za Gotta. Včelku Máju ale brouknout odmítá.

 Celebrity 
18. května 2014 05:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Martin Maxa hledá němčináře Foto: Hotel Alt Wien, St. Pölten
Popularitu Karla Gotta a jeho hitu Včelka Mája sice na severu od našich hranic jen tak někdo nepřekoná, ale čím dál větší publikum v německy mluvících zemích si získávají i další čeští interpreti. Co by člověk nečekal, tak na jihu v Rakousku boduje se songy v němčině Martin Maxa a v uplynulých třech letech zde jede již asi šesté komorní turné.

„Německy sice mluvím, ale pokaždé když přijedu mi trvá pár dnů než do toho vpluju. Takže na psaní německých textů se rozhodně necítím. Ty první napsali kamarádi a teď už spolupracuji se zdejšími textaři,” řekl Martin během natáčení reportáže v prostorách hotelu Alt Wien ve městě St. Pölten. „Dobrých textů však není nikdy dost, takže kdyby to chtěl někdo zkusit, rád nabídky využiju,” dodal Maxa.

Občas prý po zpěvákovi publikum sice vyžaduje i Gottovu legendární Máju. „To bych Karlovi nikdy neudělal,” řekl se smíchem, ale to mu nebrání, aby se zde cítil příjemně. Hodil si zde ještě tři dny po šňůře pohodu a relax a našel si tu nového čtyřnohého kamaráda. „Je to český i mezinárodní šampion. Říkají mu Kimo, oficiálně je Hot Snowfire of Black Dream Wolfes a je na to hodně citlivý,” dodal Maxa a běžel si pochutnat na pravém vídeňském řízku.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod