Bývalá playmate jde do vězení. Dary, které dostávala od svého devadesátiletého milence, nebyly až tak úplně daňově v pořádku...

 Celebrity 
17. března 2014 10:27 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Sbalila miliardáře a teď si kvůli tomu půjde sednout Foto: Twitter
Němečtí úředníci si zkrátka umí na podvodníky pěkně posvítit. U frankfurtského soudu se teď řeší případ smrti devadesátiletého Bruna Schuberta, dědice pivovaru, a bývalé dvaatřicetileté Playboy playmate Swetlany Maslowskaye. Došlo k daňovému podvodu, ve kterém vězí více než jeden milion eur a ruská krasavice za to vyfasovala minimálně rok vězení bez šance na propuštění.

Zjistilo se totiž, že Swetlana od svého opravdu zralého milence přijímala dary nejméně v hodnotě 2 a půl milionů dolarů. Zahrnovalo to peněžní hotovosti, auta, šperky, exotické dovolené, nákupy a také byt v Salcburku, který později prodávali bez zaplacení daně. Není žádným překvapením, že Maslowskaya se vzdala kariéry modelky, jakmile získala tohoto finančně zajištěného přítele. S pivním magnátem se setkala v roce 2004 a ten si ji na vůni peněž okamžitě omotal kolem prstu.

Vždy to však byla pouze jeho milenka. Schubert nedávno zemřel a rodina a manželka se teď pídí po jeho majetku. Právníci v tom šťourají a playmate nepomáhají ani srdceryvné scény a sliby, že nikdy žádný z darů nepřijala. Snad ale nečeká, že jí u soudu budou věřit, že s ním byla z čisté lásky.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod