Nosila ty nejkrásnější šaty, pracovala s těmi nejlepšími ve svém oboru, válcovala titulní strany módních časopisů. Dnes už žije jiný sen.

 Celebrity 
17. března 2014 04:44 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Modeling nikdy nebyl její cíl, přesto se dostala až nahoru Foto: Schwarzkopf
Vyšplhala až nahoru. Slovenská topmodelka Kristína Chrasteková odstartovala svoji kariéru modelky na soutěži Elite Model Look 1995. Ačkoliv o této práci nikdy nesnila, dostala se jako jedna z mála na samý vrchol, procestovala celý svět a pravidelně se objevovala na titulních stránkách předních módních časopisů jako je Vogue nebo Elle. Chodila přehlídky Louis Vuitton, Miu Miu, Prada, Christian Dior...

O svých zkušenostech z modelingového pole by mohla vyprávět hodiny. Nejvíce jí však v mysli utkvěla tři jména. „Nejsympatičtější mi byli Karl Lagerfeld, Jean Paul Gaultier a bývalý návrhář značky Balenciaga, který je teď u Louis Vuitton. To jsou moji miláčkové. Jsou to úžasní lidé a takové velké děti. Svojí esencí a atmosférou, jakou umí kolem sebe utvořit, mi byli nejbližší,” zavzpomínala krásná Slovenka na doby, kdy se o ní přetahovaly módní domy po celém světě. „Měla jsem na sobě hromady šatů. Těžko říct, které byly ty nej. Mám pocit, že všechny byly nejdražší a momentálně nejkrásnější, protože to byly zrovna ty nejnovější. Pracovala jsem s tolika talentovanými návrháři.”

Dnes je z ní všestranná umělkyně, ale na přehlídková mola nezanevřela. „Naposledy jsem byla v Kodani na přehlídce, ale nejbližší týdny a měsíce se soustřeďuji hlavně na své vlastní projekty, těmi jsou dvě výstavy. V Bratislavě to budou objekty a v Izraeli filmy,” přiblížila Chrasteková vipstory.cz, čemu dnes dává přednost.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?