Marcus Tran zbytečně frajeřil a teď má zlomenou ruku. Druhou si pořezal.

 Celebrity 
16. ledna 2014 05:48 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Marcus se sestrou a obvázanou pravačkou.  / inStory.cz
Do poroty soutěže Miss středních škol zasedl také partner modelky Martiny Gavriely hudebník Marcus Tran. A co by to bylo za muzikanta, kdyby na takové akci nezazpíval. Dokonce si k tomu přizval i svoji sestru, která si na veřejnosti zazpívala úplně poprvé. Doprovodu na kytaru se ale od svého bratra nedočkala. Markus má totiž poraněné obě ruce.

Před několika týdny se společně s Martinou rozhodli přejít po žhavých uhlících. Takový počin, ale vyžaduje téměř celodenní přípravu, která zahrnuje mimo jiné ohýbání železné tyče nebo přelamování desky holou rukou. A tam se to stalo.

Vůbec to tak ale nemuselo být. Přípravu s nimi totiž absolvovala také moderátorka a bloggerka Nikol Moravcová, která prkno s přehledem přerazila. Markus prý prohlásil, že když to dokázala Moravcová, on přerazí rovnou tři. To se mu sice podařilo, ale odnesla to jeho pravačka. Zlomil si totiž záprstní kůstku. Druhou ruku si pro změnu pořezal, když rozdělával kočce konzervu. No nevíme, ale kytarista by si na ruce měl dávat větší pozor.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47