Marešová s Leovou se porvaly o chlapa. A jsou v tom prachy!

 Celebrity 
18. ledna 2014 04:29 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Troufla byste si na supermanželku? Foto: Souboj nevěst
Moderátorka Monika Marešová a Česká Miss Earth 2013 Monika Leová se popraly o manžela! Nejednalo se o slavného a mnoha ženami obletovaného chotě Moniky - Leoše, nýbrž o nafocení nových promo fotek do soutěže Souboj nevěst. V ní skutečné nevěsty budou před zraky celého národa testovat své schopnosti supermanželek. Chce to ostré lokty, protože ve hře je pohádkové věno.

Exotická Monika Leová se k boji o srdce toho pravého staví radikálně. „Kdyby nějaká dívka na mého přítele dotírala, určitě bych jí to vysvětlila a to klidně i ručně. Bez boje se totiž nikdy nevzdávám,” smála se Monika, která si svého přítele hlídá jako oko v hlavě již čtvrtým rokem. To Monika Marešová vyznává naprosto odlišný přístup. „Pokud by měl mě a chtěl jinou, nestál by mi za to. Ta jediná musím být přeci já,” uvedla Marešová, která již jednu svatbu za sebou má.

Leová na vyslovení kouzelného slůvka stále čeká. „Do svatby se neženu. Hlavně mě můj přítel zatím o ruku ani nepožádal. Chtěla bych ale klasickou českou svatbu s rozbíjením talířů a dalšími tradicemi. Zažila jsem ve Vietnamu svatbu svého strýce. Trvala celý den, měla stovky hostů, tuny jídla a pití. Všichni tancují a baví se. To ale pro mě moc není,” upřesnila sexy modelka.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?