Cože? Monika Absolonová běhala po pláži s Jardou Jágrem!

 Celebrity 
17. ledna 2014 05:38 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Když se daří, tak se daří Foto: Facebook M. Absolonové
Krásné dny strávené v exotickém Thajsku jsou v nenávratnu. Monika Absolonová si takovou dovolenou dopřála po hodně dlouhé době. Užívala plnými doušky opalování, jídla, moře, dokonce běhala po pláži v tričku s Jardou Jágrem. Prý ji to motivuje k výkonům, čili triko s Jardou brzy vymění za triko s Boltem...

Nikomu by se z thajského ráje asi zpátky nechtělo. Ani jí. „Dobrý den... Tak za 3 hodiny už budu ve vzduchu... Nevím, jak to máte Vy, ale nesnáším konce... V čemkoliv. Tak je mi teď trošku smutno. Věřím, že se sem ještě vrátím, ačkoliv některé věci už zpátky nevrátím... užijte si pátek! A to pořádně, i za mě! V letadle asi žádná zábava nebude,” napsala na rozloučenou s Thajskem, když ještě netušila, co ji potká v Čechách.

Nedlouho po aklimatizaci už všechny vesele vítala. „Dobré ráno z Taxíku! V Praze svítí sluníčko! Normálně bych z data 13. měla strach... Ale když slunce svítí, je všechno v pořádku,” jenže co nevidět už psala, že to trochu podcenila, jelikož se jim Taxík porouchal. A to zdaleka nebylo všechno. Toho dne večer už zdravila unavená zpěvačka. „Po natáčení jsem zjistila, že nemám vůz... Takže opět taxík, tentokrát nesoutěžní a odtahové parkoviště! Jupíí.” Nezbývá než dodat, když se daří, tak se daří.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod