Kozačky na platformě v rockovém stylu – hit podzimu 2024!

 Komerční sdělení 
Dnes | 11:17 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kozačky na platformě v rockovém stylu se během podzimu 2024 stávají nezbytným kouskem pro všechny módní nadšence CCC
Podzim 2024 je tu a s ním přichází i nový trend, který zaujme všechny milovníky módy – kozačky na platformě v rockovém stylu! Tento nadčasový kousek obuvi se opět vrací na scénu a přináší s sebou kombinaci pohodlí, stylu a nekonečných možností, jak je stylizovat.

Rockový styl se vrací aneb Proč si vybrat boty na platformě

Rocková móda má své kořeny v 70. letech a neustále se vyvíjí. V roce 2024 se rockový styl opět vrací, a to nejen v hudbě, ale i v módě. Boty na platformě jsou ideální volbou pro všechny, kteří chtějí vyjádřit svou osobnost a zároveň se cítit pohodlně. Tento typ obuvi dodá každému outfitu rebelský vibe, který je pro rockovou kulturu typický.

Důvodů, proč si pořídit kozačky na platformě, je hned několik. Tím prvním je bezpochyby pohodlí. Platformy totiž poskytují stabilitu a podporu, což znamená, že si můžete užít celodenní nošení bez bolesti. Boty na platformě vám navíc dodají extra centimetry bez obětování pohodlí. Jedná se tak o ideální typ obuvi pro všechny, kteří chtějí opticky prodloužit postavu. Kromě toho se tyto boty skvěle kombinují s různými outfity – od kožených kalhot a džínů po šaty a sukně. 

Jaké kozačky na platformě budou trendy?

Podzim 2024 přinese širokou paletu barev a vzorů. Kromě klasické černé, která nikdy nevyjde z módy, očekávejte i metalické odstíny, temně modrou a výrazné vzory, jako jsou zvířecí potisky nebo květinové motivy. Experimentování s barvami a texturami bude klíčem k vytvoření stylového rockového looku.

S čím a jak je stylizovat? Boty na platformě v rockovém stylu se nejlépe kombinují s koženými kousky, jako je kožená bunda nebo kožené kalhoty. Stejně tak skvěle působí v kombinaci s denimem či pletenými svetry. Perfektní look vytvoříte také tehdy, když rockové boty zkombinujete s boho šaty nebo sukní. Rozhodně nezapomínejte ani na doplňky, jako jsou výrazné šperky, řetízky, náušnice a náramky. Stejně tak myslete i na kabelky, které by v tomto případě měly ladit s charakterem celého outfitu. 

Kozačky na platformě jako must have letošního podzimu

Kozačky na platformě v rockovém stylu se během podzimu 2024 stávají nezbytným kouskem pro všechny módní nadšence. Ať už hledáte pohodlné boty na koncert nebo chcete oživit svůj každodenní podzimní outfit, tyto boty vám určitě poskytnou potřebnou dávku stylu a sebevědomí. Ať už vsadíte na klasiku v podobě černé nebo výraznější modely, tak či tak se z nich zaručeně stane váš nejoblíbenější podzimní kousek. 

Pokud byste si i vy ráda pořídila kozačky na platformě, máme pro vás malý tip. Objevte nabídku CCC, ze které si zaručeně vybere zcela každý. CCC totiž není pouze e-shop plný stylových bot a doplňků pro každou příležitost. Přináší také řadu kamenných prodejen napříč celou Českou republikou, kde si své vysněné kozačky na platformě v rockovém stylu a další trendy páry můžete osobně vyzkoušet. 

Témata: móda, obuv, trendy, kozačky, zima
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Kozačky na platformě v rockovém stylu – hit podzimu 2024!

Styl

Skvělý asijský trik, díky kterému už nikdy rýži nerozvaříte

Dům a zahrada

Jak se důkladně zbavit zápachu močoviny v kočičím záchodě? Výborně zabírají ocet a soda