Známí herci, modelka a závodník se chystají na válku? Tanky, samopaly, prach, bahno a kanady!

 Celebrity 
12. října 2015 04:02 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
(zprava) Slavíková, Stránský, Křížková a Mikulenčák si hráli na vojáky!  Rolling Média
Dva známí čeští herci, modelka a závodník se dali naverbovat do armády? Maskáče, kanady, bláto, prach, tanky, samopaly a další propriety vyměnili za scénáře, rekvizity, šaty, líčidla. Že by se snad chystali na třetí světovou válku? To jen Martin Stránský, Zuzana Slavíková, Lucie Křížková a Martin Mikulenčák točili nový, unikátní vojenský magazín.

VIS MAIOR, tak se jmenuje interaktivní, zábavný armádní magazín, jehož jsou tihle čtyři součástí a průvodci. Společně s vojáky a dalšími odborníky si zkrátka v Brdských lesích i dalších lokalitách vyzkoušeli, jaké to v armádě je a zkrátka si zahráli na vojáky.

"Nebudeme řešit politiku, financování,brannou povinnost, ale je to zábavný a interaktivní pořad, který v Česku nemá zatím obdoby. Diváci jsou vlastně vtaženi do děje toho, co se na obrazovce bude odehrávat. Vis MAIOR je formátem ve stylu proslulého pořadu BBC Top Gear a dělá si ambice navázat kontakt mezi armádou a civilním sektorem s humorem, nadhledem a překvapivými situacemi, které budou diváky určitě zajímat,“ řekl pro VIPstory.cz producent pořadu Vítězslav Jandák ml., ze společnosti Rolling Media, která pro ČT pořad připravuje. Režie se ujal známý televizní režisér Adrian Stojkov, dávný partner třeba Terezy Pergnerové, který také natáčel reality show VyVolení.

„Natáčení jsme si fakt hodně užívali v různých podmínkách. Což my, ale kolegyně, dámy. Pro ty to místy bylo zábavné, ale místy dost náročné," přiznal charismatický herec a dabér Martin Stránský s tím, že ale kolegyně zase byly pořád ve většině mezi samými chlapy.

Vis Major je o mezinárodních profesionálech, technice a strategii přežití! Je to show, která bude nejen bavit, ale i zprostředkovávat náhled do prostředí, které je od roku 2005 zcela v režimu profesionálním a tudíž mimo dohled veřejnosti. Právě armádní odborníci na pořadu úzce spolupracují.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod