Jan Saudek: „Jako muž jsem už párkrát selhal, ale vždy jsem se z toho dokázal nějak vylízat!”

 Celebrity 
10. ledna 2015 15:09 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Posuďte samy, dámy... Profimedia
Ve snímku Fotograf, který vtrhl do médií jako vítr, ať už proto, že má něco společného s Karlem Rodenem v hlavní roli nebo Janem Saudkem jakožto inspirací, zazněla věta: „Už jste někdy jako muž selhal?” a z úst hlavního hrdiny zaznělo: „Ano, ale já se z toho vždycky dokázal nějak vylízat.“

Podle fotografií z premiéry se Saudek z toho všeho zájmu pěkně rozparádil a na fotografy vyplazoval jazyk. Každá dáma alespoň může učinit vlastní úsudek, na kolik by tvrzení ze snímku mohlo být pravdivé... Je známo, že Jan měl ve své posteli mnoho žen a dodnes si drží pár milenek, přestože je ženatý.

Propagace zmíněného filmu je pojatá velmi fikaně a tajuplně. Slibuje, že je to volně inspirováno Janem Saudkem, podobností dějových a vizuálních je zde však nápadně příliš mnoho. Spíš to vidíme na: Řekneme divákům, že jsme si vymýšleli, raději.

A jako po špičkách se chodí kolem Saudkovy ex Sáry Saudkové. Která ve filmu vlastně také je a zároveň není. Kdysi Šárka Směšná Jana před lety připravila o majetek a o práva na jeho fotografie. Mnozí proto vidí ve Fotografovi veřejnou pomstu.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod