Sporťačka Puhajková to má ale těžké. Skáče od jednoho zámožného sportovce ke druhému, ale štěstí pořád nikde...

 Celebrity 
15. července 2014 14:32 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
To jsou nožky, ale pozor na ně! Foto: Archiv vipstory.cz
Krásná sporťačka Inna Puhajková neví kam dřív skočit, respektive na kterého sportovce dřív skočit! Když pohlédneme na výčet jejích partnerů, nedá se konstatovat jinak než že má slabost pro šikovné a zámožné borce.

Maraton započala u Jardy Jágra, což je opravdu velmi slušný odrazový můstek. Vydrželi spolu šest let, ale vztah se nakonec rozpadl. V následujících letech tajně udržovala poměr s dalším hokejistou Jiřím Tlustým. Mlžila jak parní žehlička, ale na festivalu v Karlových Varech během golfového turnaje se přiznala i k této hvězdě americké NHL. „Nechtěla jsem ten vztah moc medializovat. Bohužel nás dělila dálka, a tak jsme se rozhodli, že si půjdeme každý svou cestou,” řekla stručně Inna a u toho naznačila, že je tu prý i možnost, že se vrátí zpátky k Jardovi. Pravdou je, že když randila s Jágrem, ještě neměla tak dobré pracovní zázemí. To si ještě mohla dovolit cestovat s ním po celém světě.

Ale zpět k Jaromírovi. Možná ji k němu táhne srdce, možná se tím pouze snaží odvrátit pozornost od drbů, podle nichž údajně randí s tenisovou špičkou Radkem Štěpánkem. Puhajková se dušuje, že jsou pouze kamarádi, ale takových tu už bylo...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve