Jitka Válková se vydala do světa na zkušenou. A nabrnkla si nového chlapa. Co nám o své lásce pověděla?

 Celebrity 
31. května 2014 05:17 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Míra už je pasé, teď Jitka obveseluje Adama Foto: Facebook J. Válkové
Rozchod modelky a zpěvačky Jitky Válkové s Mirkem Ciprou mnohé zaskočil. Vždyť se měli brát a tolik jim to spolu slušelo. Jenže... právě proto, že je tam to jenže, se v půvabné, ale mladé dívce něco zlomilo. Jitka se prostě vydala do světa na zkušenou. Jak vipstory.cz exkluzivně svěřil její bývalý snoubenec Cipra: „Řekla, že potřebuje odejít a zkusit něco, co zameškala.”

Měsíc si Válková užívala svobodu, ale co nevidět si nabrnkla jiného a mladšího chlapa. „Bylo to tak náhle a asi jsem si jej přivolala. Každý večer jsem v posteli přemýšlela o mých krocích. Více než čtyři týdny jsem měla sama pro sebe a začala jsem nový život. Odstěhovala jsem se do malého bytečku a vše se změnilo. Psalo mi a stále píše dost mužů, ale Adam byl jiný. Nezval mě hned na večeři... prostě to se mnou umí,” vysvětlila nám čerstvě zamilovaná Jitka, proč tak brzy skočila do dalšího vztahu.

„Mirka si moc vážím. Za to, jaký je. Že se ke mně i dnes chová hezky, ale jsem si jistá, že jsem udělala správný krok. Těch dvacet let je opravdu rozdíl. S Mirkem jsem si připadala trochu jako manželka a určitě i mé vystupování bylo jiné než dnes. Chyběla mi spontánnost. Nyní se cítím volnější a živější a chovám se na svůj věk,” řekla vipstory.cz modelka.

„Mirek mi dal dobrý základ a mnoho cenných rad a za to mu děkuji, ale věřím, že vše se děje z nějakého důvod,” dodala krásná Válková na závěr.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod