Odpověděla na inzerát a sbalila miliardáře Petra Kellnera!

 Celebrity 
16. ledna 2014 05:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tak tomu se říká dobrá partie... Foto: Facebook
Tomu se říká klika! Když slečna Renáta odpovídala na inzerát s nabídkou práce, jistě ani v nejmenším netušila, jaký veletoč v jejím životě nastane.

Asi jí to při vstupním pohovoru hodně slušelo, protože při něm doslova okouzlila majitele firmy a tím si zadělala na celoživotní štěstí. Firma totiž patřila mladému miliardáři Petru Kellnerovi, který patří se svým majetkem 11,3 miliardy dolarů s přehledem k nejbohatším Čechům a zároveň je 98. nejbohatším mužem planety. A Petru Kellnerovi se sličná a šikovná slečna natolik zalíbila, že si ji neváhal vzít a ze své asistentky udělal svoji manželku, v pořadí druhou paní Kellnerovou.

Ovšem nutno podotknout, že paní Renáta je něco jako paní Colombová. Téměř nikdo ji nezná, nikdo ji neviděl, fotky nejsou k mání a její podobu zná jen rodina a nejbližší spolupracovníci. A možná také žáci elitního gymnázia Open Gate v Babicích, jehož je Renáta Kellnerová duchovní matkou. Ale zcela jistě ji znají prodejci luxusních automobilových značek, kterými si paní Renáta pravidelně oživuje svůj vozový park, stejně jako znají prodejci letadel jejího manžela miliardáře Kellnera.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve