Meghan Markle a princ Harry představí v prosinci svůj dokument. Královská rodina se děsí obsahu

 Seriály & Filmy 
22. listopadu 2022 08:10 / Pavla Krejčí
  7
📷
1 fotografie v galerii
Dokument vévodského páru se na Netflixu objeví v prosinci Despositphotos
Výroky vévodského páru ze Sussexu jsou poslední dobou pro královskou rodinou noční můrou. Poté, co opustili své povinnosti ve Velké Británii, jsou mnohem otevřenější a mnohdy doslova šokují společnost. Nyní se chystají povědět svůj příběh v dokumentu, který se bude v prosince vysílat na Netflixu.

Zavržená dvojice nyní nabízí pohled zvenčí do jejich královského světa! Dokumentární seriál o jejich každodenním životě je prvním projektem z dohody s Netflixem. Návrh přišel několik měsíců poté, co královský pár začátkem roku 2020 oznámil že ustupuje od svých královských povinností ve prospěch soukromého života. 

„Naše životy, jak na sobě nezávisle, tak i jako pár, nám umožnily pochopit sílu lidského ducha, odvahu, odolnost a potřebu spojení,“ uvedl manželský pár v prohlášení v září téhož roku, v němž oznámili založení společnosti Archewell Productions. „Prostřednictvím naší práce s různými komunitami a jejich prostředími z celého světa se zaměříme na vytváření obsahu, který informuje, ale také dává naději.“

Když zemřela královna Alžběta, chtěl princ Harry svoje rozeběhnuté projekty odložit, aby jimi nehanil její památku. U chystaných memoárů se to podařilo, u dokumentu ne. A ačkoliv chtěl obsah ještě pozměnit, nebylo to možné. Magazín People nyní informoval, že očekávaný dokumentární film od režisérky nominované na Oscara Liz Garbusové se na streamovací platformě objeví v prosinci.

Meghan a Harry poprvé podepsali víceletou smlouvu s Netflixem v září 2020. V té době The New York Times uvedl, že produkční centrum kalifornského páru, později pojmenované Archewell Productions, bude výhradně vytvářet dokumenty, celovečerní filmy, scénáře a pořady pro děti pro populární platformu.

Meghan v říjnovém rozhovoru pro Variety krátce pohovořila o tom, co mohou diváci v dokumentu očekávat: „Je hezké, že můžeme někomu svěřit náš příběh – ostřílené režisérce, jejíž práci jsem dlouho obdivovala – i když to znamená, že to nemusí být ukázáno tak, jak bychom chtěli,“ řekla Meghan o spolupráci s Garbusovou. „Ale to není důvod, proč to vyprávíme. Svěřujeme svůj příběh někomu jinému, a to znamená, že projde jejich objektivem.“

„Je to zajímavé. Můj manžel v tomto odvětví nikdy předtím nepracoval,“ pokračovala s odkazem na zábavní byznys. „Pro mě je úžasné cítit tu kreativní energii a vidět, jak lidé spolupracují a sdílejí své vlastní názory. To byla opravdu zábava.“

Pro vévodu a vévodkyni ze Sussexu bude zima rušná. Záhy po dokumentu by se měly objevit jeho memoáry. Datum vydání je stanoveno na 10. ledna 2023. Koncem minulého měsíce vydavatelský dům Penguin Random House potvrdil, že princ bude sdílet svůj příběh ve 416stránkové monografii s názvem Odhalený.

Kniha se ohlédne za nejdůležitějšími momenty v životě prince Harryho. Tím nejzásadnějším je podle prohlášení vydavatele smrt princezny Diany. Jak podle magazínu People poznamenal, memoáry přivádí „čtenáře okamžitě zpět k jednomu z nejpalčivějších obrazů dvacátého století: dva mladí chlapci, dva princové, kráčející za rakví své matky, jak svět sledoval se smutkem – a hrůzou“.

Na obálce memoárů se objeví tvář prince Harryho, který zírá upřeně před sebe. „Pro Harryho je to konečně jeho příběh,“ dodali vydavatelé.

Nicméně jak dokument, tak i memoáry budí u královské rodiny rozporuplné reakce. Právem se obávají, jaký obsah oba projekty nabídnou. U prince Harryho a Meghan se dá očekávat, že odhalí informace, které by členové jejich rodiny raději nechali pod pokličkou.

Autorský článek, další zdroje: People.com, The New York Times, Variety 

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod