Herečka z Ordinace už má sepsanou žádost o rozvod! Ani druhé manželství nevyšlo!

 Seriály & Filmy 
07. února 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ivana Jirešová s Viktorem Dykem, s nímž se bude definitivně rozvádět! Profiemedia
První manželství byl krutý boj a dodnes částečně bojuje o dceru, za krach druhého svazku může prý nevěra. Ivana Jirešová z Ordinace v růžové zahradě se bude definitivně rozvádět. Zatímco před pár měsíci o tom jen přemýšlela, nyní je to jisté. Žádost o rozvod už má sepsanou a teď ji jenom podá.

Se skladatelem Viktorem Dykem jim to prostě nevyšlo. "Ale na všem jsem se v klidu dohodli," nechala se Jirešová slyšet s tím, že to pro ní není jednoduché. Je to ale lehčí v tom, že nemusí svádět nesmyslný boj, jako to bylo po prvním manželství s novinářem Ondřejem Höppnerem, o kterém kolovaly hotové legendy, včetně těch návykově látkových.

"Bylo to kruté," říkala Jirešová poté, co se o dceru přetahovali, hádali a byly to neskutečné scény. Teď se Ivana s druhým krachem manželství pomalu vyrovnává. Neřeší co bude dál, žije pro svou dceru a svou práci. A jestli přijde do třetice všeho dobrého a zlého další chlap, to ukáže čas. Teď se potřebuje dostat ze současných chmur a kdo ví, třeba na jaře májem, lásky časem se někdo objeví...
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?