Harry Styles ukázal po rozchodu rozchodu s herečkou Olivií Wilde mámu a sestru, se kterými trávil svátky

 Celebrity 
01. ledna 2023 10:38 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Harry Styles si užívá volno se svou rodinou Depositphotos
Po rozchodu s herečkou Olivií Wilde se Harry Styles na vánoční pauzu ve svém koncertním turné vrátil domů ke své rodině. A tak mohla vzniknout poměrně vzácná fotografie, na které je Harry se svou matkou Anne, sestrou Gemmou a jejím přítelem.

A právě Harryho maminka Anne to nevydržela a společnou fotkou se svým slavným synem se pochlubila na sociálních sítích. Sám Harry Styles je totiž známý tím, že ze svého soukromí skoro žádné fotky nepublikuje.

Jeho maminka Anne Twist má zjevně se svým slavným synem velmi vřelý vztah. V září loňského roku ho mimo jiné bránila před kritiky jeho výkonu ve filmu Don't Worry Darling prostřednictvím svého instagram účtu, kam napsala:  „Pokud nemůžete říct něco hezkého, neříkejte vůbec nic. Abych byla upřímná, jsem ohromena a zarmoucena těmi jedovatými komentáři, které tu jsou. Užila jsem si ten film. Pokud to není váš šálek čaje, tak na něj nechoďte...Neboj se, miláčku, byl jsi vynikající!"

Je jasné, že Anne je na svého osmadvacetiletého syna náležitě pyšná a dost možná je také ráda, že se Harry před koncem roku rozešel s Olivií Wilde. Ta sice veřejnosti prezentovala, že rozchod přišel po vzájemné dohodě, postupně ale vše nasvědčuje tomu, že zkrátka dostala od Harryho Stylese kopačky. Ten si od všeho odjel odpočinout domů do Anglie ke své rodině, než zase bude pokračovat ve svém koncertním turné, zatímco Olivia Wilde se v posledních týdnech chová poněkud iracionálně, což naznačuje, že se z náhlého rozchodu stále nemůže vzpamatovat.

Paradoxně i Olivia před koncem roku odcestovala do Evropy a poslední dny trávila v Paříži, kde se léčila nakupováním v luxusních buticích. A to jen posílilo kuloárové řeči o tom, že se Olivia Wilde z kopaček od Harryho jen těžko dává dohromady. Aby taky ne. Osmatřicetiletá herečka s ním randila devatenáct měsíců a kvůli němu opustila svého snoubence a otce svých dvou dětí Jasona Sudeikise. A nakonec zůstala před koncem roku 2022 na ocet.

Do Paříže se Olivia vydala s přáteli v naději, že se jí tam podaří dostat se z nejhoršího. Užívala si jejich společnosti, chodila po nákupech a zřejmě si dopřála volno i od svých dětí, protože v Paříži s herečkou rozhodně nebyly. Zřejmě trávily čas se svým otcem Jasonem Sudeikisem, který se ostatně kvůli péči o ně s Olivií stále soudí. Vše komplikuje i fakt, že Sudeikis stále žije v New Yorku, kde ještě jako pár měli s Olivií domov, zatímco ona se po rozchodu přestěhovala do Los Angeles, aby byla blíže Hollywoodu a zejména pak Harrymu Stylesovi, který tam na podzim koncertoval jako rezident.

Harrymu se zjevně po rozchodu ulevilo a očividně se těšil z toho, že je zase se svou rodinou, ale do Kalifornie se bude muset vrátit zase před koncem ledna, protože ho tam ještě čekají tři koncerty. A možná přijde i Olivia Wilde, která na podzim nevynechala žádný z jeho tamních koncertů, což dost možná hraničilo s menší posedlostí. Pak se Harry vydá do Austrálie a Asie, než v květnu začne evropská část jeho obrovského světového turné.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Anne Twist (@annetwist)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod