Těšíte se na StarDance? Česká televize už ví, které hvězdy budou tančit

 Celebrity 
18. května 2019 09:14 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ročník StarDance 2019 nemůže moderovat nikdo jiný než známá dvojice  Facebook
V deváté řadě oblíbené taneční soutěže StarDance se podařilo zvítězit Jiřímu Dvořákovi a hned se začalo spekulovat, komu ze slavných televize nabídne účast příští rok při již potvrzeném jubilejním, desátém ročníku.

Loňský návrat StarDance dokázal, že tenhle formát diváky neomrzel. StaDance zkrátka táhne. I když se i loňský ročník oblíbené taneční show těšil výborné sledovanosti, přesto sklidil i dávku kritiky. Důvodů bylo hned několik. Diváci dokonce kritizovali i moderátorskou dvojici – Terezu Kostkovou a Marka Ebena.

Nakonec to ale vypadá, že známá dvojice Marek Eben a Tereza Kostková je sázka na jistotu a v České televizi už nyní vrcholí přípravy na další ročník StarDance.

I letos se diváci mohou těšit na sexy herečky a zpěvačky ukazující ladné křivky v krásných šatech po boku zkušených tanečních profesionálů. Do konce června bude jasno úplně o všech účastnících letošního ročníku. Už v létě se bude trénovat a budou se natáčet znělky a medailonky.

Česká televize již má pod smlouvou pět známých tváří. A samozřejmě je domluvená prakticky se všemi tanečníky a tanečnicemi. Žádná jména televize zatím neprozradila, ale diváci se prý mohou těšit na perfektní show, která na podzim vypukne.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod