Šok! Měla Patrasová sex se Suchým?

 Celebrity 
14. srpna 2017 01:50 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dáda Patrasová měla sex se Suchým, ovšem ne Jiřím, ale jeho bratrem Ondřejem! ShowPix
Kdo by to byl řekl, že by někdy Patrasová a Suchý mohli mít mezi sebou něco více, než jen přátelství? On sám to ale připustil. Nejde však o divadelního principála Jiřího Suchého, ale jeho bratra, textaře, spisovatele a skladatele Ondřeje.

„Nebudete mi to věřit, ale já myslím, že se mi všechny sny v životě splnily. Čímž nechci říct, že bych se chtěl začít loučit se životem. Ale jsem pln zvědavosti, jestli a co se mi neznámého a potěšujícího přihodí,“ řekl Ondřej Suchý v rozhovoru, který udělal pro kulturní přílohu Haló novin. 

Málo kdo ví, že právě Ondřej Suchý stál za začátkem pěvecké kariéry Dády Patrasové. Napsal jí první písňové texty a na začátku osmdesátých let zařídil i vydání jejího prvního singlu Xenie a Arabela. Bylo za tím více, než jen čisté kamarádství a profese?

„Z mého pohledu asi ano. Ona byla svobodná, já tehdy čerstvě rozvedený a Dáda se mně velmi líbila. Tou dobou už zpívala a hrála v Semaforu, kde zase tolik vytížená nebyla, a tak jsme se domluvili a já rozšiřoval její repertoár. Tehdy natáčela mé písničky ponejvíce v rozhlase,“ přiznal Ondřej Suchý v rozhovoru a tím naznačil, že nemuselo jít jen o zpívání, nahrávání, procházky nebo povídání o motýlech... 

Spisovatel a textař napsal spoustu textů k písním, které pak zpívali lidé, jako Hana Hegerová nebo právě Dáda Patrasová. „Nejvíc si cením text Buďto ty anebo já, který jsem napsal na francouzskou lidovou píseň pro paní Hanu Hegerovou, a na druhé straně pak píseň pro děti, která se stala mým největším hitem – Chytila jsem na pasece žížalu, pro Dádu Patrasovou," dodal Suchý, který tak prozradil, kdo je autorem jejího největšího hitu. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?