Jarku Nohavico, tohle už nikdy, nikdy, nikdy nedělej!

 Celebrity 
25. července 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jarek Nohavica se kámoší s Tomio Okamurou Facebook
Fanoušci Jarka Nohavici jsou v šoku! A ti, kteří ho neodepsali hned, ho prosí, aby tohle už nikdy, nikdy nedělal! Šlo o to, že se písničkář vyfotil s kontroverzním politikem, čímž si zadělal na pořádný problém!

Čtyřiašedesátiletý Nohavica, který vydělává destíky milionů korun, se veřejně postavil za poslance Tomia Okamuru. A to neměl dělat.
 
„Potkal jsem se v Ostravě s Jarkem Nohavicou, popovídali jsme si a jsem rád, že máme podobné názory na aktuální palčivé problémy. Těším se na další setkání a přeji Jarkovi, ať se daří!“ napsal Okamura na svém profilu na sociální síti.

Když se někteří fanouškové ptali, zda se Jarek nestal obětí populistického politika v rámci zřejmě "předvolební kampaně", ten potvrdil, že ne a nebyl nijak podveden! Prý mu to nevadí, protože Okamura je podle jeho názoru sympaťák a mnohé názory s ním sdílí. 

 

„Ach bože, další umělecký chudák, který nalítl politikovi. To je ten Nohavica tak blbej, nebo to ze sebe jenom dělá...?," ptala se fanynka na sociální síti.

O tom, že si oba mají blízko, svědčí i to, že Okamura šije do uprchlíků a muslimů a Nohavica o tom dokonce zpívá v písni Baraba mi šahá na babu. „Arab mi šahá na babu, já mu snad oči vydlabu. Zabiju toho Barabu, toho Barabu, Alibabu. Ze Sýrie,“ pěje v na první pohled legračním songu.

Nohavica asi rychle zapomněl na to, jak ho před lety některý nařkli ze spolupráce s StB. On sám ale uvedl, že s nikým vědomně nespolupracoval. Někteří ale teď nevěří tomu, že by se vědomně nefotil

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod