Šok pro Simonu Stašovou! Vážná nemoc v rodině! FOTO!

 Celebrity 
09. března 2017 04:50 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Simona Stašová má kromě maminky Jiřiny, také ještě tatínka... Profimedia
Herečka Simona Stašová je herečka, která doslova zraje jako víno! Je skvělou herečkou a jde z role do role. Nicméně má i své soukromé bolístky. Tou zásadní je teď vážná nemoc v její rodině! VIPstory.cz zjistilo, co se děje vážného!

Zatímco její maminka Jiřina Bohdalová se těší dobrému zdraví, a letos v létě oslaví své 86. narozeniny, druhý rodič je na tom daleko hůře! Doktor přírodních věd, seizmolog Břetislav Staš (88), první manžel Jiřiny Bohdalové musel být přesunut do speciálního zařízení. Vloni prodělal těžký kolaps, údajně i kvůli páteři. Jak se ale ukázalo, mělo to zřejmě úplně jinou příčinu...

„Simony tatínek má Alzheimera v poměrně pokročilém stádiu. Je ve specializovaném sanatoriu, kde je o něj skvěle postaráno a Simona za ním jezdí," řekla VIPstory.cz herecká kolegyně slavné herečky.

Ač její maminka Jiřina Bohdalová se Stačem desítky let nežije, vztahy mají velmi hezké. A i jí prý zpráva o nemoci, která postihuje mozek, zdrtila. „Simona se snaží to brát, jak to je, ale tatínka velmi miluje a samozřejmě, že to pro ní není jednoduché. A pokud vím, tak i Jiřina je z toho smutná," dodala kolegyně obou hereček - dcery a matky.

Simona Stašová se proto upnula na práci, na svou rodinu a snaží se na špatné věci nemyslet. Nicméně vždy, když za tatínkem jde, jí zcela pochopitelně napadne, že už to nikdy nebude jako dříve. Dobře ví, jak dopadla kamarádka a kolegyně její maminky Květa Fialová, která taky žije ve svém světě, nebo nedávno zesnulá Luba Skořepová či momentálně i herečka Nina Divíšková. U těch všech se Alzheimerova choroba, a kterou zatím nejsou léky, projevila. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod