Slavná evropská celebrita má údajně Alzheimera! Znáte ji všichni!

 Celebrity 
21. února 2017 03:31 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Alžběta II. trpí údajně Alzheimerovou chorobou! archiv
V Česku bylo nebo je několik známých osobností, u kterých se projevila Alzheimerova nemoc. Například Květa Fialová nebo Nina Divíšková. Že ale degeneratvní onemocnění mozku zasáhne i britskou panovnici, by čekal málokdo!

Alzheimer se podle některých spekulací projevuje. Nedávno se v novi vydala na procházku kolem paláce, až ji její vlastní ochranka málem zastřelila. Teď prý občasn nepoznává své blízké.

Podle magazínu Globe, který se zprávou přišel, se Alžběta II. ztrácí v zahradách paláce, nepamatuje si svatbu svého vnuka Williama s Kate Middleton, syna Charlese si plete s manželem Philipem. A její ztráta paměti se projevuje i ve styku s personálem Buckinghamského paláce.

„Stále si pamatuje věci, které se staly před delší dobou. To je pro ni, jako by to bylo včera. Ale když přijde řeč na něco, co se stalo před hodinou, má úplné prázdno," uvedl zdroj z královského paláce 

Zatím nikdo diagnózu oficiálně nepotvrdil. Důvod je ten, že pokud by se veřejně ven dostala potvrzená zpráva, musela by nejspíš abdikovat. A to zatím nechce. A to přesto, že je často zmatená a ani neví, kde je, a kdo je okolo ní. Jak dlouho to ještě bude královna tajit? 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod