Není to už trochu moc? Simona Krainová popíjela máslo a pojídala kozí bobky, aby zhubla

 Celebrity 
22. října 2022 08:34 / Pavla Krejčí
  17
📷
1 fotografie v galerii
Krainová si dopřávala ghí máslo v rámci detoxu Nextfoto
Modelka Simona Krainová si užívá relax v Maďarsku, kam odjela s jedním cílem. Podstoupit detoxikaci těla. Jelikož si ráda udržuje figuru, neustále podstupuje někdy až rizikové procedury. Mezi ně patří i ájurvédská metoda, během které musí každé ráno popíjet ghí máslo. Ačkoliv očistná terapie slibuje skvělé výsledky, může také přinést spoustu problémů.

Simona Krainová si i s padesátkou na krku udržuje štíhlou a vypracovanou postavu. Však se o ni bedlivě stará a krása je pro ni prvním místě. Není tedy k podivu, že jednou za čas podstupuje rozsáhlou očistu těla. Nyní se s manželem vydala do Maďarska na ájurvédskou a lékařskou kliniku, kde na ni čekalo několik dnů drsného detoxu.

Všechny procedury, které postupně podstupuje, vedou k jedinému cíli. K očistě zvané panchakarma, na níž se musí pečlivě připravovat. Z toho důvodu modelka pravidelně popíjí ghí máslo. „Dávky másla ghí se s blížícím termínem panchakarmy zvyšují a naše odhodlání to do sebe dostat se zmenšuje. Ale dáme to, protože to stojí za to,“ napsala Simona Krainová na svém Instagramu. Aby ukázala metodu jako zajímavou a účinnou, vypsala všechna její pozitiva. Máslo ghí má totiž mít blahodárné účinky na lidský organismus. 

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený simonakrainova (@simonakrainova)

 

„Díky absenci vody, která u másla způsobuje po čase žluknutí, lze ghí užívat po měsíce při pokojové teplotě. Pokud ho člověk používá vnějšně jako péči o pokožku (zejména v případě suché kůže), platí, že čím je ghí starší, tím dokonce lepší. Už před 5000 lety staroindičtí lékaři znali blahodárné účinky ghí na podporu těla i mysli. Ghí je tak od pradávna považováno za jeden z nejdůležitějších a nejblahodárnějších prostředků ájurvédy… Proto je ghí často nedílnou součástí tradičních ájurvédských receptur, očistných terapií a indických kulturních zvyklostí…tak na zdraví,“ rozplývala se v jednom z příspěvků.

Přestože Krainová považuje ghí máslo za zázrak, může mít i vedlejší účinky, které tělu nejsou zrovna prospěšné. Navzdory vyzdvihování kladů není procedura vhodná pro každého. Reálným příkladem byly fanynky, které pod příspěvek na Instagramu napsaly o své negativní zkušenosti. Nikdy víc už máslo ghí nechtějí vidět.

Jak se po pár dnech ukázalo, ani modelka se nevyhnula nežádoucím účinkům. Přiznala, že začala pociťovat nevolnost. Následkem toho musela podstoupit akupunkturu. To však Krainové nezabránilo v tom, aby pokračovala. Pouze jí byla snížena konzumovaná dávka másla ghí.

Nebyla to však jediná prapodivná záležitost, které se věnovala. Během pobytu nahrála storíčko, na kterém ukázala, co jí před spaním. Na dlani měla zvláštně vypadající hnědé kuličky, které nevzbuzovaly chuť k jídlu. „Pár kozích bobků na dobrou noc,“ napsala k příspěvku a potvrdila děsivé tušení fanoušků. Jakého složení kuličky doopravdy byly, není známo. Doufejme, že se opravdu nejednalo o kozí exkrementy. 

Modelka je přesvědčena, že ačkoliv je očista drsná, stojí za to. Otázkou však je, zdali se vyplatí riskovat vlastní zdraví, byť byl primární účel procedury si ho udržet.

Autorský článek, další zdroje: Instagram, Šíp

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?