George Clooney o svých pětiletých dvojčatech: Už teď jsou chytřejší než já. Mluví třemi jazyky, zatímco já stále pracuji na své angličtině, žertoval

 Celebrity 
12. října 2022 08:21 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Děti se jim starají o pořádnou zábavu Depositphotos
Nestárnoucí krasavec George Clooney promluvil o svých pětiletých dvojčatech, která se mu starají o zábavu. Když jim domluvil hodiny italštiny, netušil, že půjde sám proti sobě. S manželkou Amal tímto jazykem nemluví, a proto dětem nerozumí.

Jednašedesátiletý George Clooney žertoval, že se dopustil strašlivé chyby. Jelikož s manželkou Amal chtějí, aby měly jejich děti co nejlepší vzdělání a životních možností, rozhodli se jim dopřát hodiny italštiny. To však netušili, že se proti nim děti spiknou a použijí ji proti nim. George ani Amal totiž italsky neumí, proto svým ratolestem nerozumí. Dvojčata Alexander a Ella toho samozřejmě zneužívají a ráda používají nadávky nebo si ze svých rodičů tropí legraci. 

Clooney o tom promluvili na CBS Mornings. Moderátorka Gayle Kingová se zeptala, co mají děti rády. George ihned zareagoval tím, že byla chyba učit je jiný jazyk. Především jazyk, kterému nerozumí. „Udělali jsme hroznou chybu. Naučili jsme je italsky... ale italsky neumíme,“ vysvětlil. „Vyzbrojili jsme je jazykem, kterým nám můžou klidně nadávat, a my vůbec nevíme, co říkají. Alexander a Ella budou mít do budoucna nepochybně široký jazykový repertoár. Vedle italštiny také mluví francouzsky, jazykem, který ovládá i jejich matka, a rozhodně tím nekončí. Ačkoliv si nebohý Clooney zoufá, že dal dětem do rukou nekontrovatelnou zbraň, baví se tím a je pyšný, jak to děti zvládají.

Jelikož se sám většinu života pohybuje ve filmovém průmyslu, nabízela se otázka, zdali by toleroval, kdyby se i jeho děti rozhodli vydat touto cestou. „Můžou si dělat, co chtějí. Myslím, že už teď jsou o něco chytřejší než já. Mluví třemi jazyky, zatímco já pořád pracuji na své angličtině,zažertoval Clooney. A opravdu, nutno mu připsat bod k dobru, že patří mezi ty rodiče, kteří nechají vážná životní rozhodnutí na dětech. Dvojčatům je naštěstí zatím pouze pět, a tak ho přelomové okamžiky potkají až později. Dá se předpokládat, že ho rozhodně klidný důchod nečeká. 

Ačkoliv se pár těší ze svých dětí, ani jednoho před lety nenapadlo, že se stanou rodiči. Clooney po léta vystupoval jako starý mládenec, který se ne a ne nechat polapit. Když se však na scéně objevila právnička s libanonskými kořeny, jeho předsevzetí vzala za své a najednou neměl problém nálepku starého mládence zahodit. Sama Amal minulý rok přiznala, že si nikdy nemyslela, že by se vdala nebo měla děti. Dokud nepotkala George. Jeden by si pomyslel, že jejich setkání bylo až osudové. 

Krásná právnička pro lidská práva, která žila svou prací a rozhodně po rodině netoužila, byla herci představena za opravdu podivných okolností. Kdysi navštívila Clooneyho dům s kamarádem, co však bylo zvláštní, sám Clooney se tam v té době nevyskytoval.

„Volal mi můj agent a řekl: ‚Potkal jsem jednu ženu, která je zrovna v tvém domě a kterou si jednou vezmeš, řekl George o jejich začátcích v rozhovoru s Davidem Lettermanem. A když se setkali naživo, ukázalo se, že předtucha jeho agenta byla správná. Události měly rychlý spád, Clooney zahodil léta staromládenectví a jen rok po jejich setkání se vzali v Benátkách.

Amal mnohokrát vzpomínala na jejich seznámení. „Bylo mi 35, když jsem ho potkala. Nebylo zřejmé, že se mi to stane. A nebyla jsem ochotna ani nadšena myšlenkou vdát se nebo mít rodinu.Na vlastní kůži tak poznala, že jedno seznámení může změnit celý život. Když mluvila o prvních dnech vztahu, přiznala: „Připadalo mi to jako ta nejpřirozenější věc na světě.

Autorský článek, další zdroj: mirror.co.uk

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?