Češka, jejíž make-up dobyl Hollywood, slaví 88 let. Takhle krásně vypadá bez jediného estetického zákroku

 Celebrity 
05. května 2021 18:44 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Olga Knoblochová oslavila své 88. narozeniny Archiv Věry Komárové a značky Dermacol
Zakladatelka dnes již celosvětově známé české rodinné značky Dermacol, Olga Knoblochová, oslavila své 88. narozeniny. Paní Knoblochová je živoucím důkazem toho, že zdravý životní styl, optimismus a důkladná péče o tělo a duši jsou tím pravým elixírem mládí. Za sebou nemá ani jeden estetický zákrok.

Kosmetička Olga Knoblochová má k dekorativní i pěsticí kosmetice celoživotně kladný vztah. Jejím krédem je ráno vstát, nalíčit a učesat se a teprve poté jít budit ostatní členy rodiny. Má totiž vyzkoušeno, že když je žena upravená, cítí se dobře a sebevědomě, nic ji za celý den nerozhodí. Asi to funguje, protože ji nepotkáte jinak než se zářivým úsměvem na tváři. 

Olga Knoblochová se v 60. letech minulého století spolu s filmovými ateliéry Barrandov podílela na vývoji a vzniku prvního produktu, jež dostal jméno Make-up Cover a jeho kosmopolitní název zanedlouho dostihla i jeho mezinárodní sláva – brzy po jeho uvedení na trh koupily licenci i ateliéry v Hollywoodu. „Velice si vážím těch, jejichž tvorba není pomíjivá. Formule, kterou Olga přinesla na trh, stejně jako ona nestárne – miluje ji i moje osmnáctiletá dcera. Zároveň si cením někoho, kdo tak přirozeně ctí ženskost a pomáhá bližním,” vyjadřuje se spisovatelka a novinářka Barbara Nesvadbová. 

Lady Dermacol je stále nedílnou součástí image značky a podílí se na některých kampaních, otěže vedení značky však již předala do rukou současné ředitelky značky Věry Komárové. „Olga Knoblochová je pro mě dokonalou profesní maminkou a naučila mě důležité zásady používání a vývoje kosmetiky. Její neskutečné a neúnavné nasazení pro mě bylo velkou inspirací a její život a zkušenosti mě doprovázejí od začátku mé práce pro značku Dermacol,“ říká Věra Komárová, současná spolumajitelka značky Dermacol.

Olga slaví narozeniny v roce, kde značka Dermacol prožívá své 55. výročí. Olga od značky Dermacol dostala k narozeninám náhrdelník z růžového zlata s 33 diamanty. O dalších 5 diamantových náhrdelníků si můžete zasoutěžit nákupem pleťových krémů označených výroční etiketou.

Ku příležitosti 88. narozenin se v hotelu Aria na Malé Straně točil medailonek o jejím pestrém životě. V malebném hotelu s výhledem na Vrtbovskou zahradu se Olze přálo a akce se zúčastnilo pár jejích blízkých, mezi nimi třeba dlouholetá tvář značky Dermacol Iva Kubelková. „Paní Olga je pro mě nesmrtelnou reklamou na krásu a je pro nás všechny obrovským vzorem. V její přítomnosti vždy načerpám spoustu energie a skvělou náladu,“ svěřila se s úsměvem moderátorka a herečka Iva Kubelková. 

Herečky mají paní Olgu Knoblochovou v oblibě, vždyť právě pro ně Lady Dermacol vyvíjela svůj první produkt. „Paní Olga je pro mě nesmírně důležitou osobou a živým důkazem, že pracovitost, důslednost a laskavost se z dlouhodobého hlediska vyplácí. A to nejen vůči světu, ale zejména i sobě. Bez ohledu na letopočet, který se píše,“ skládá poklonu herečka Zdeňka Žádníková-Volencová.

Obliba Olgy Knoblochové ale nekončí jen u herců. Svou elegancí a vystupováním připomíná britskou královnu Alžbětu II. a stejně jako ona je vždy perfektně upravená od hlavy k patě. Šaty na speciální příležitosti jí šije známá česká návrhářka Beata Rajská, která se také zúčastnila natáčení. „Jsem nadšená, pokud mohu ,udělat rám´ pro šarm osobnostem, jako je právě paní Knoblochová. Růžové odstíny posilují její ženskost a šmrnc. Víte, co je mě největší odměnou? Když mi paní Olinka kdykoliv zavolá a řekne pár hezkých slov plných energie. Co se týká ženskosti; myslím si, že byla a je vzorem spoustě žen,“ komentuje jejich dlouholetou spolupráci návrhářka. 

Nejen ženy jsou obdivovatelkami elánu a životní energie paní Knoblochové. „S velkou radostí jsem přijal pozvání Věry Komárové, abych prostřednictvím tónů mých houslí z roku 1752 popřál paní Olze, která je opravdovou a skutečnou dámou. Žijeme v době, která ničí kulturu všeho druhu. Paní Knoblochová je jasný příklad, že píle spojená s výraznou osobností, společenským a kultivovaným nadhledem je tou správnou cestou do budoucnosti,“ obdivuje Lady Dermacol známý český houslista Jaroslav Svěcený.

Popřát přišli majitelé značky manželé Věra a Vlado Komárovi, Iva Kubelková, Olga Lounová, Barbara Nesvadbová, Beata Rajská, Jaroslav Svěcený, Zdeňka Žádníková-Volencová či Eva Špačková. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod