Známá česká zpěvačka vypadá pořád luxusně. A to si dá i dorty v cukrárně!

 Celebrity 
04. srpna 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Petra Černocká si v cukrárně objednala zákusky.... ShowPix
Za dva roky jí bude sedmdesát, čemuž nikdo ani nevěří. A to si klidně dojde ještě do cukrárny a může si dát i dort a ne jeden. Petru Černockou paparazzi fotograf nachytal v jedné z cukrárek, jak si objednává sladké potěšení...

Slavná Saxána si objednala několik zákusků. Ale ne, že by je zblajzla hned tam, ale nechala si je domů zabalit. Možná čekala návštěvu. Nicméně venku před cukrárnou si pak dala dobré kafíčko a kochala se okolním cvrkotem.

Má snad Černocká smlouvu s ďáblem, že vypadá i ve skoro 68 letech tak fantasticky? Žádné plastiky nemá, na botox nechodí, tak jak je to možné? 

„Na to se mě ptá hodně lidí a já říkám, že mi to sice neuvěří, ale že nic zvláštního pro to nedělám. Ale vážně ne. Občas si namažu na obličej nějaký ten krém, občas si zacvičím a prostě snažím se žít normálně. Trochu zdravě, trochu nezdravě. Ale vážně ani nevím, komu za to vděčím. Asi jsou to geny...," říká Černocká, která jezdí po republice s manželem Jiřím Pracným a vystupují na akcích, plesech. 

Už celou řadu let jim to společně klape nejenom jako partnerům v profesi, ale i jako partnerům doma. I proto se před lety vzali a jsou šťastní a spokojení. 

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?