Kauza Patrasová-Slováček: Co se u nich doopravdy děje?

 Celebrity 
07. července 2015 00:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
U Dády a Felixe je prý doma všechno v pořádku! Kdo tady pak tedy lže?  Profimedia
Kauza nevěrného Felixe Slováčka a zhrzené a podvedené manželky Dády Patrasové zaměstnává už několik týdnů všechna česká média. Co se ale u nich doopravdy děje?

Saxofonista Slováček byl prý nedávno nachytán manželkou, jak jeho hodně blízko malířce a své údajné mladé milence Lucii Gelemové. Televizní moderátorka, herečka a zpěvačka Dáda Patrasová - Slováčková se nechala slyšet, že manžel z ní dělá blbce, a že si tohle nezaslouží.

Padala ostrá slova, slova o rozvodu, dělení majetku, pomstě. Že by se skutečně lidé, téměř v důchodovém věku, kteří ale profesně mají něco za sebou museli před veřejností takhle ztrapňovat, prát špinavé prádlo na veřejnosti a dělat ze sebe kašpary?

"Felix najednou prohlašuje, že nechápe, kde je problém a doma je všechno v pořádku, a že jsou s manželkou spokojení, šťastní. Navíc, že to vždy doma u nich klapalo a bude klapat. Pak to svědčí o jediném - někdo udělal dobře promyšlené self promotion. Otázkou je kdo z nich to měl zapotřebí," řekla VIPstory.cz známá rodiny.

Že by si ikona dětí, Xenie z Arabely, Dáda Patrasová potřebovala zajistit pozornost novinářů, a proto dala do placu informaci o avantýře svého manžela? Nebo, že by oba manželé chtěli pomoct neznámé malířce, a tak se dohodli, že vytvoří umělý skandál a tím ji dostanou do popředí?

"Možné je všechno. U lidí v šoubyznysu, kteří mají rádi pozornost, slávu a peníze není nic vyloučeno. Osobně mi to tak přijde. Pokud to tak je, je to ale trapnost na entou," dodal člověk ze šoubyznysu, který podobné intriky, rádoby pravdivé, dobře zná.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?