Uražená Kynychová. Na večírku si jí nikdo nevšímal. Po pěti minutách to nasupeně zabalila!

 Celebrity 
14. prosince 2014 11:51 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Hanka nebyla středem pozornosti Profimedia
Na různé večírky chodí různé osobnosti a samozřejmě se těší různé oblíbenosti u přítomných médií. Bohužel ty ”áčkové” celebrity na party potkáte obvykle jen zřídka. Naopak ty ”déčkové” přebíhají z jednoho večírku na druhý a doufají, že si jich někdo všimne a napíše o nich.

Když se ve středu večer otevírala v centru Prahy mexická restaurace, měly přítomné V.I.P. těžkou konkurenci v podobě Michaely Ochotské. Nejen, že je těhotná a přišla tentokrát v doprovodu svého snoubence, ale ještě slavila třicáté narozeniny. Pozornost médií tak byla logicky upřena především na blondýnku v požehnaném stavu a to nemohla rozdýchat cvičitelka aerobiku Hanka Kynychová. Ta si dobu své největší slávy užila naposledy před rokem na brněnském Plese v opeře, kam si vzala šaty, které ”omylem” odhalovaly její bradavky.

Na bujarý večírek si však s sebou vzala jen svého partnera a nikdo si jí nevšímal, zatímco na Míšu se stála fronta. Asi po pěti minutách se Kynychová zvedla a uraženě odešla pryč. Zřejmě jí nezbude nic jiného, než příště vyvětrat další nevhodnou róbu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak upevnit partnerský vztah? Malá gesta a projevy lásky v každodenním životě mají obrovský vliv

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím