Tohle vám zkazí den, stejně jako nám. Protekční spratek Pavel Novotný vyhrál o víkendu 800 tisíc korun!

 Celebrity 
10. listopadu 2014 11:25 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zdá se vám, že život není fér?! Tomáš Stacha
Počítejte s tím, že jestli budete číst dál, tak vám tímto článkem zkazíme začátek týdne. Protekčnímu spratkovi Pavlu Novotnému se konečně vyplatily hodiny strávené u hraní pokeru, protože skončil na třetím místě prestižního mezinárodního pokerového turnaje PokerStars King’s Cup.

Jelikož jsme závistivý národ Čecháčků a ještě víc závistivá redakce (jinak bychom nemohli psát bulvár), tak mu jeho výhru 800 tisíc korun vůbec nepřejeme! Už jednou se mu podařilo odnést si skoro jeden milion korun a teď se na něj štěstí obrátilo znovu. Jestli v tom vůbec štěstí hraje nějakou roli, spíš bychom to tipovali, že Pavel je mistr blafování, ale jenom hádáme, protože pokeru nerozumíme.

Odteď ho asi začneme studovat ve velkém a vykašleme se na psaní o celebritách, které nás jenom udržuje při životě. Už máme objednané knížky Jak zbohatnout na pokeru a věříme, že taky vyděláme balík, protože jinak by život fakt nebyl fér.

Novotný je v tomhle profesionál od roku 2011 a už si na tom solidně namastil kapsu. Aktuálně je společně s PokerStars PRO Martinem Hrubým jediným tuzemským hráčem s profi smlouvou, jako kapitán Card Casino Com PRO teamu získal do dnešního dne na turnajových výhrách dva a půl milionu korun.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod